Kuriózum3 figyelmeztető jel az Univerzumtól, hogy kizökkentél az egyensúlyodból

3 figyelmeztető jel az Univerzumtól, hogy kizökkentél az egyensúlyodból

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha kicsit is ismered a vonzás törvényét vagy a spiritualitást, valószínűleg hallottál már a “vibrációs összehangolódás” vagy „rezgésegyensúly” fogalmáról.

Az anyag minden formájának, így a testednek is, van egy rezgési frekvenciája. Ezt az érzelmeink lendítik mozgásba – energetikai frekvenciákat hoznak létre, melyeket a testünk sugároz, legyenek azok jók vagy rosszak.

Tehát, amikor rezgésszintű összehangoltságban vagy, akkor azt az energiát sugározod, amit szeretnél magadhoz vonzani. Magas frekvencián működsz, és képes vagy olyan dolgokat bevonzani, mint a szeretet, a bőség és a nyugalom. Amennyiben kizökkensz ebből az egyensúlyból, akkor az alacsony frekvenciád nem felel meg azoknak a magas frekvenciájú dolgoknak, amelyeket magadhoz szeretnél vonzani. Ez pedig, ha nem cselekszel, megakadályoz majd a céljaid elérésében.

Vickita Trivedi, népszerű TikTok-felhasználó, közzétett egy videót, amelyben feltárja, mik a jelei annak, hogy nem vagy összhangban önmagaddal. A hölgy három olyan figyelmeztető jelről is beszél, amit az Univerzum küld neked, hogy ideje helyretenned a dolgaidat.

1. Állandóan vitába keveredsz

Trivedi szerint, ha nem vagy összhangban saját magaddal, “úgy fogod érezni, hogy állandóan háborúban állsz másokkal, és hogy csak szét akarod szedni őket, rendkívül kritikus vagy”.

Amikor legbelül nem vagy boldog, az energiád kifelé is mindenkire kihat, akivel kapcsolatba kerülsz. Lehet, hogy úgy érzed, a baj neked most „csőstől jön”, és ezt a frusztráló érzést a környezeteden akarod levezetni. De az is lehet, hogy szorongsz, és fogalmad sincs, mit tehetnél ellene.

2. Akadályokkal szembesülsz a mindennapi életedben

Amikor nem vagy rezgésszintben, a dolgok általában nem úgy sikerülnek, ahogyan eltervezted. Ez lehet randi, utazás, projekt, vagy bármi, ami csak úgy meghiúsul. Úgy érezheted, mintha valami az utadban állna – és ez így is van. Ez a valami te magad vagy. Amint összhangba kerülsz, a dolgaid elkezdenek a helyükre kerülni.

3. Visszatérő negatív érzelmeid vannak

Az utolsó jel az univerzumtól, amit Trivedi megnevez, hogy képtelen vagy kiszakadni a múltbeli kellemetlen vagy negatív érzelmek bűvköréből. Néhány példa az általa említettek közül: “lustaság, nyugtalanság, félelem és szorongás”.

Nincs semmi gond azzal, ha néha magad alatt vagy. Ez mindenkivel előfordul. Viszont, ha nem tudsz visszazökkenni régi önmagadba, ha állandóan sündisznó módra viselkedsz és szúrsz, ezeket a negatív rezgéseket fogod a környezetedtől is visszakapni. Amit a világnak adsz, az mindig visszatér hozzád – figyelmeztet Trivedi, így minden tökéletes értelmet nyer.

További jelei annak, hogy nem vagy összhangban

Az elméd és a tested kapcsolatban áll egymással, így a fájdalom jelezheti, hogy nem állsz összhangban a rezgéseiddel és a felsőbb éneddel. Előfordulhat, hogy egyszerűen nem érzed jól magad, és nem tudod hova tenni a dolgot. Mint ahogyan az sem ritka eset, hogy olyan dolgokat iszol vagy fogyasztasz, amelyekről tudod, hogy egészségtelenek a számodra.

A vágy, hogy jól érezd magad és elmenekülj a problémák elől, arra késztet, hogy olyan dolgokat tegyél, amelyek pillanatnyilag is, de elfedik azokat. Miután az étel vagy az alkohol hatása elmúlik, ismét ott tartasz, ahonnan indultál.

Az álmatlanság egyértelmű jele annak, hogy valami nincs rendben. Talán éppen egy problémára keresel megoldást az agyadban, vagy túlságosan stresszes vagy ahhoz, hogy aludni tudj. A pihenés és a regenerálódás létfontosságú ahhoz, hogy megőrizd a belső egyensúlyod.

Hogyan kerülhetsz vissza a rezgésszintbe?

A tudatosság az első lépés – hogy racionálisan eljuss arra a pontra, hogy belásd, gondjaid vannak. Érzelmeid, viselkedésed és annak kiváltó okainak a megértése nagyban hozzájárul ahhoz, hogy újra a helyes útra térj.

A leghatásosabb „terápia” a rendszeres naplóvezetés. Írás közben őszintén beszélhetsz a tapasztalataidról, érzéseidről, félelmeidről és vágyaidról. Ha megnyílsz magad előtt és lejegyzetelsz mindent, amin keresztülmentél, az hasznos lehet abban, hogy felismerd, hol követtél el hibát, és milyen irányba indulj el, mielőtt minden kicsúszna a kezedből.

Végül pedig, ne habozz cselekedni. Ha éjjelente ébren fekszel, nézz utána, miként tudnál pihenni. Ha szorongással és stresszel küzdesz, keress fel egy terapeutát, aki segít legyőzni a démonjaidat.

A tudatosság – hogy tudd, hol tartasz most, és mit kell tenned, a legfontosabb lépés a belső összhang helyreállításában.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek