Lélektár7 jel, ami bizonyítja, hogy a Vonzás Törvénye igenis működik!

7 jel, ami bizonyítja, hogy a Vonzás Törvénye igenis működik!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Vonzás Törvénye azon az elven alapul, hogy azokat az energiákat vonzod be a saját életedbe, amelyeket szétküldtél az egész Univerzumban. Bármit amit gondolsz, amit mondasz, hatással van az életedre, főként abból a szempontból, hogy az pozitív, avagy negatív tartalmú.

7 jel, ami bizonyítja, hogy a Vonzás Törvénye igenis működik!

A Vonzás Törvénye ezért úgy működik, hogy ha negatív dolgokra gondolsz, akkor azokat fogod bevonzani az életedben, ha viszont pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz, mindenkiben megtalálod a jót, akkor az életedben megjelenik a pozitívum, a boldogság.

Jöjjön most az a 7 jel, miszerint a Vonzás Törvénye a te esetedben is működik, természetesen jó irányba.

1. Ha a dolgaid egyre jobban mennek

Ha felhagysz a negatív dolgok állandó észrevételével, akkor azt fogod tapasztalni, hogy azok a vágyaid, céljaid, amelyek foglalkoztatnak, egyre hamarabb kezdenek valóra válni. Ez pedig nagy boldogsággal tölt el. Légy hálás mindenért, amit az Univerzumtól kapsz.

2. Ha nem okoznak gondot a változások

Az életben számtalan változást kell megtapasztalnunk. Ha minden erőddel azon leszel, hogy ellenállj ezen változásoknak, akkor a Vonzás Törvénye nehezen, akadozva tud működni. Ezért kell utat engedj a változásnak, hogy új tapasztalatok gyűjthess, és hogy megszabadulj a benned lévő félelemtől.

Ezt már olvastad? 7 lépés, amivel bevonzhatod az életedbe a pénzt és a bőséget a Vonzás Törvényének segítségével

3. Ha a jelen történéseire koncentrálsz

A legtöbb ember vagy a múltban él, vagy a holnaptól, azaz a jövőtől retteg. Ha viszont a jelenben élsz, arra összpontosítasz, akkor a Vonzás Törvénye működni fog az életedben.

4. Ha nem félsz kérni az Univerzumtól

Fogalmazd meg, hogy mit szeretnél, írd le, vagy mond el az Univerzumnak, hogy mi a vágyad, és ezzel már konkrét lépést tettél annak érdekében, hogy megvalósíthasd azt. Fogalmazz egyszerűen, érthetően és meglásd, a Vonzás Törvénye aktiválódni fog.

5. Ha érzed a pozitív energiát az életedben

Ha régebb sok nehézséggel találtad szembe magad, de újabban úgy érzed, hogy minden rendben megy körülötted, akkor ez annak tudható be, hogy működik a Vonzás Törvénye. Ha azt érzed, többé nincs helye a negatívumnak az életedben, akkor ez egy nagyszerű dolog.

6. Ha békében vagy önmagaddal

Tudod, hogy mi történik az életedben, nyugodt és kiegyensúlyozott vagy. Elfogadod és szereted magad, ez a Vonzás Törvényének egyértelmű jele, hiszen az Univerzum mindent megad, hogy erősnek, magabiztosnak és céltudatosnak érezhesd magad.

Ezt már olvastad? 17 pozitív kijelentés, melyek segítenek, hogy a Vonzás Törvényének rezgései jobbá tegyék életed!

7. Ha mindig jó dolgok történnek veled

Váratlan meglepetéseket kapsz, minden nap jut valami örömteli pillanat, amitől az életet szépnek látod? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor ez a Vonzás Törvényének köszönheted, ami mindig úgy alakítja az életedet, hogy minden jókor legyen a jó helyen.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek