8 jele annak, hogy saját energiád összhangban van a világegyetem energiájával!

Néhány jele annak, hogy saját energiáid összhangban vannak a világegyetem energiáival!

8 jele annak, hogy saját energiád összhangban van a világegyetem energiájával!

1. Tudatában vagy a gondolat teremtő erejének!

Tudjuk, hogy a szellemünk meghatározza teljes egészében a létünket. A körülöttünk levő valóságot mi magunk teremtjük meg, tudván azt, hogy a mi értelmünk szerves része az univerzum értelmének.

Saját magunk tapasztalatából, megismerhettük az „energia”, a „hatalom” és az „anyag” fogalmát és tudatában vagyunk annak, hogy mindezek értelmünk alárendeltjei. Úgy egyéni, mint kollektív tudatunk nem más, mint az elménk szülötte. Mi magunk vagyunk egy személyben az alkotó és az alkotás.

2. Tudod azt, hogy gondolkodásmódod változtatásával, megváltozik a körülötted lévő világ is!

Bármely gondolat, mely megfogan az agyunkban, azonnal megmutatkozik tetteink révén.

3. Gondolkodásmódod változtatásával, változik belső rezgésed is!

Tudjuk, hogy a körülöttünk lévő világ, és mi magunk is folyamatos mozgásban vagyunk, mindennek meglévén a saját és csakis rá jellemző rezgése. Egyetlen módja annak, hogy uraljuk a körülöttünk lévő világot, az, ha rezgéseink közös hullámhosszra kerülnek, ha pozitív gondolatokat és szeretetet sugárzunk a közvetlen környezetünk számára. Amilyen töltésű energiával és rezgésvilággal rendelkezünk, olyan dolgokat vonzunk be magunk köré.

4. Az egység erőt jelent!

Tudjuk jól, hogy a valóságban mindennek meg van az ellentéte. Mentális téren ezek az ellentétek a szeretet és gyűlöletben, a bátorság és gyávaságban vagy a kapzsiságban és a nagylelkűségben nyilvánunak meg. Ez a kettősség, mely mindenhol jelen van, tulajdonképpen egy teljes egész részét képezik. A különbségek csak a bennük található rezgések minőségéből fakadnak.

5. Az univerzumot a folytonosság jellemzi!

A körülöttünk lévő világ nem kaotikus, hanem a rend jellemzi, mindennek meglévén a saját ritmusa, akár a természetnek, mely körülvesz bennünket. A ritmus betartása nagyon fontos a testi- lelki egészségünkre, és boldogságunkra nézve.

6. Tudatában vagy minden szó, gondolat, és választás fontosságának!

Minden tettünknek következménye van. Ha a körülötted lévő emberek felé szeretet, tiszteletet és becsületességet sugárzol, neked is hasonló megbecsülésben és barátságban lesz részed.

7. Mindenben jelen van úgy a női, mint a férfi energia minőség!

A Yang (férfi) energia minőség magába foglalja mindazt, ami a szabadsággal, odaadással, megvalósítással és döntéshozással kapcsolatos. A Nap és az ő sugarai felmelegítik és táplálják a Földet.

A Yin (női) energia minőség ezzel szemben a befogadásban nyilvánul meg. A Hold, befolyásolja a tengerek, óceánok vizeit, megtestesítve a gyógyító vízminőséget.

Fontos, hogy ez a két energia minőség mindig egyensúlyban legyen, mert ez a siker kulcsa.

8. Ahhoz, hogy életed megváltozzon, érzelmi síkon a teljes odaadás szükséges!

Mindannyian életünk kovácsai vagyunk. Ahhoz, hogy változtatni tudjunk, a változásnak át kell hatnia úgy a gondolatainkat, mint a szavainkat és a tetteinket. A vonzás törvénye alapján pedig a jó gondolatok jó tetteket eredményeznek.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Top