KuriózumVálassz egy szimbólumot és kiderül, milyen lehetőségeket tartogat 2020 számodra

Válassz egy szimbólumot és kiderül, milyen lehetőségeket tartogat 2020 számodra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Még mindig szokás, hogy így, az év elején fogadalmakat kötünk, és új célok elé állítjuk magunkat. Vannak, akiknek pontos elképzelésük van, hogy a kigondolt célokat milyen úton fogják majd megvalósítani az év folyamán, míg mások bizonytalanok és kevésbé mernek elindulni az előttük álló úton.

Ha te is inkább a második csoportba tartozol, akkor bizony szükséged van némi bátorításra, de most itt a remek lehetőség, hogy kicsit belepillanthass, mi is vár reád ebben a 2020-as évben.

A következő 3 ábra közül válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat és máris megtudhatod, hogy milyen lehetőségek várnak rád.

Ezt már olvastad? Mit jelentenek 2020 számjegyei – Ezért mondják a numerológusok, hogy ez a kihívások éve lesz

1. Anyagi ügyek

Ebben az évben soha nem tapasztalt anyagi biztonság elé nézel. Minden valószínűséggel változások fognak bekövetkezni a karriered terén, akár előléptetés vagy kinevezés formájában.

Fontos, hogy mindenképp őrizd meg a hidegvéredet és dönts körültekintően, mielőtt bármelyik új ajtón belépnél. A 2020-as év a befektetéseid terén is újdonságokat hoz, olyan üzleteket köthetsz, amelyeknek hosszú időbe telik, mire gyümölcsözővé válnak, de a siker annál nagyobb lesz.

Ezt már olvastad? Kínai horoszkóp 2020 – A Fém Patkány éve az újrakezdések ideje

2. Kapcsolatok

Baráti, családi és szerelmi téren egyaránt – Ez az év nagytakarítást fog eszközölni az emberi kapcsolataid terén: de mindenek előtt arra fogsz rájönni, hogy micsoda erő lakozik az öngyógyításban. Ebben az évben talán a saját magaddal kialakított kapcsolatod fog a legjobban elmélyülni.

A hosszú évek során felgyülemlett feszültség, elégedetlenség és kétely most oldódni látszik, és sokkal könnyebben tudod majd elfogadni magad. Ahogyan egyre közelebb kerülsz önmagadhoz, úgy fognak a többi kapcsolataid is rendeződni. Harmonikus és békés időszak elé nézel.

Ezt már olvastad? 2020, a Föld dupla éve. 2020-ban aktiválódik a “Vagyok”, és a “Kapcsolatban vagyok másokkal” mantra!

3. Egészség

Ez az év lesz az az időszak, amikor a legjobb formádat fogod nyújtani. Ha kitűnő egészségnek örvendesz, akkor a fizikai boldogság egy magasabb fokát élheted át. Rá fogsz eszmélni, hogy milyen csoda lakozik az aprónak tűnő dolgokban is: egy séta a mezőn, egy jó biciklizés vidéken vagy egy kiadós úszás hatalmas energiákat szabadíthat fel benned.

2020-ban végre rájössz, hogy az egészség a kulcsa mindennek – ennek megfelelően pedig próbálsz kicsit kevesebb felelősséget vállalni a mindennapok során, mert az utóbbi években bőven kijutott a stresszből és ezt az egészséged bánta.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek