LélektárKínai horoszkóp 2020 - A Fém Patkány éve az újrakezdések ideje

Kínai horoszkóp 2020 – A Fém Patkány éve az újrakezdések ideje

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A kínai horoszkóp szerint 2020 a Fém Patkány éve, ez pedig az új kezdetek időszakát jelenti: új lehetőségeket hozhat, hogy megtaláljuk a szerelmet, vagy éppen pénzügyi haszonra tegyünk szert. A szakértők szerint 2020 a siker éve lesz, hiszen a Patkányt a védelemhez és a jóléthez társítják.

A Fém Patkány éve a Föld Disznó évét követi, és megelőzi a Fém Bivaly évét. Naptár szerint január 25-én veszi kezdetét a kínai újévkor, és 2021. február 11-én ér véget.

A Patkány évei a következők: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 és 2032.

A Patkány az első a kínai horoszkóp 12 jegye közül, ezért 2020-at az új kezdetek évének tekintik.

A Fém Patkány éve erőt, jólétet és szerencsét hoz majd szinte az összes állatövi jegy számára. A legtöbben elszántságot mutatnak majd céljaik, törekvéseik és szenvedélyeik elérésében. Nagyszerű év lesz ez új dolgok, új üzleti tervek, projektek és fejlesztések létrehozására.

Azonban ezek a vállalkozások csak akkor lehetnek sikeresek, ha alaposan megtervezzük őket.

Az év eleje derűsen, motivációval tele köszönt ránk, és kreatív energiákat hoz az életünkbe, amelyek segítségével megvalósíthatjuk mindazt, amire vágyunk az életben.

Annak érdekében, hogy a lehető leginkább kiélvezhessük ezt a remek időszakot, a szakértők azt tanácsolják, a kínai újév napján fogyasszunk a patkány által is kedvelt ételeket, például diót és sajtféléket, és viseljük a legdrágább ruháinkat valamint ékszereinket, mivel ez az állatövi jegy kedveli a bőséget, gazdagságot.

A fém elem a vízhez kapcsolódik, ezáltal fokozott aktivitást és termékenységet hoz majd azokban az iparágakban, amelyek fémet használnak, így például a gépjárművek és ipari berendezések gyártásában, az IT szektorban, csúcstechnológiában, kozmetikában, egészségügyben.

Ami a karriert és a vagyont illeti, a szakértők azt mondják, kitartónak és hajlíthatatlannak kell lennünk céljaink eléréséhez, és nem szabad hagynunk, hogy a kudarcok, különböző nehézségek és problémák legyőzzenek bennünket. A saját erőinkre kell támaszkodnunk, és a magunk erejéből kell megoldanunk a problémáinkat.

Ami a szerelmet illeti, a kiszámíthatatlan 2019 után 2020 sokkal nyugodtabb év lesz. A szerelmi élet harmonikus kerékvágásba lép majd, és a kommunikáció fontos elemnek bizonyul a helyzet fenntartásában.

Az év második felét azonban a bizalom hiánya jellemzi majd, amelyet a hazugságok váltanak ki.

Egészségügyi szempontból minden állatövi jegy jó állapotnak örvendhet, leszámítva a kimerültség nehéz pillanatait. Az év második fele sok energiát hoz majd, és mind a fizikai mind a mentális egészségi állapotunk egyre javul majd. 2020-ban a rendszeres sporttevékenység lehet a legjobb orvosság testünknek és lelkünknek egyaránt. Ez a napi teljesítményünk javulásához is hozzájárul, és ez egyaránt igaz minden állatövi jegyre, életkortól függetlenül.

Egész évben a mi oldalunkon áll majd a szerencse, de azonnal meg kell ragadnunk az alkalmat, ahogy az bekopog az ajtón, mondják az asztrológusok. Semmi sem ijeszti el úgy a szerencsét, mint az, ha az emberek kételkednek benne. Azonban azok, akik igazán lelkesek, és megragadják a lehetőségeket, valóban sikeresek lesznek.

Az év szerencsés Feng Shui szimbólumai: az 5-ös, 7-es és 9-es számok, a fehér, sárga, kék, zöld, szürke és fekete színek. Ugyanakkor a kínai naptár szerint szerencsés dátum minden hónap 4-e, 8-a, 13-a és 22-e, szerencsés szakmák: menedzser, marketing szakember, film- és művészetkritikus, pénzügyi és jogi szakértő, filozófus, politikus, zenész, üzletember, vállalkozó, bróker, büntető-jogász, nyomozó, kém, újságíró és író. A legszerencsésebb állatövi jegyek pedig: Bivaly, Sárkány, Majom, Disznó.

Az ebben a jegyben született gyerekek kedvesek, érzelmesek, jó megfigyelők. Félénknek és bájosnak tűnhetnek, és könnyen megragadják mások figyelmét. Ha nem sikerül elnyerniük azonnal mások figyelmét, különféle taktikákat választanak, sírnak, birtoklóak és uralkodóak lesznek. Vezetői képességekkel rendelkeznek, nagy az önuralmuk, rendkívül fegyelmezettek, és sikeresek az életben, mert tudják, hogyan kell kezelni a nehéz helyzeteket.

A Patkány jegyében született többek között Katy Perry, Antonio Banderas, Avril Lavigne, Antonio Moreno, Ben Affleck, Bobby Avila,Cameron Diaz, Carlos Delgado, Churchill, Colin Firth, Jimmy Carter, Fernando Valenzuela, Hector Elizondo, Hugh Grant, Juanes, Jude Law, Julianne Moore, Justina Machado, Kathy Bates, Kenny Loggins, Marlon Brando, Mozart, Pedro Armendáriz, George Washington, Ron Moody, Samuel L. Jackson, Sean Penn, Shakespeare, Timothy Hutton, Tim Cook, Mark Zuckerberg, Scarlett Johansson.

A Fém Patkány éve előnyös helyzeteket, lehetőségeket, különleges emberekkel való találkozásokat, jó szerencsét, egyensúlyi helyzeteket és dilemmákat hoz majd, és olyan változásokat, amelyek sokakat kimozdíthatnak a komfort zónájukból. Minden attól függ, hogy érzékelik az emberek a tapasztalataikat, és hogy tudják felhasználni ezeket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek