Lélektár2020, a Föld dupla éve. 2020-ban aktiválódik a “Vagyok”, és a “Kapcsolatban...

2020, a Föld dupla éve. 2020-ban aktiválódik a “Vagyok”, és a “Kapcsolatban vagyok másokkal” mantra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2020-as év nem csak egy igen erős vibrációval rendelkezik, hanem numerológiai szempontból is legalább annyira izgalmas lesz. Szimmetrikus, és a 20-as szám megduplázódásából tevődik össze, a béke és az összefogás fogja leginkább jellemezni.

Sokkal hangsúlyosabb lesz minden az életben, kétszer annyi erővel lesznek jelen a jelentőségteljes dolgok az életünkben, mint eddig. A 2-es szám a kettősség szimbóluma, az önmagunk és mások közötti hidat jelképezi, de felerősödik mind az emberi, mind pedig a spirituális kommunikáció szerepe is ebben az évben. A 2-es szám arra emlékeztet, hogy nem vagyunk egyedül ezen a bolygón, soha ne érezzük magunkat magányosnak. A fejlődéshez és a továbblépéshez szükségünk lesz a másokkal való kapcsolatra, a kommunikációra, az együttműködésre és a szeretetre.

2020 szimbolikus jelentőségű, szimmetrikus szám. 20:20 = a béke egyetemes kódexe.

A 2-es szám arra emlékeztet, hogy lépjünk ki az ego és az önzés birodalmából, felejtsük el azt az elképzelést, hogy egyedül is nagyon jól megvagyunk, és nincs szükségünk senkire ezen a bolygón. A rezgések szintjén össze vagyunk kötve egymással, nem tudunk élni embertársaink nélkül. Mindannyiunkban benne van az az ősi vágy, hogy együttes erővel újból létrehozzuk az Univerzum tökéletességét és harmóniáját. A 0 az örökkévalóság szimbóluma. A két erős vibrációjú szám egyedi kombinációja, a 20 egy igen erős szimbolikus jelentéssel bír.

A 20. szám egy olyan szám, amely reményt, bizalmat és biztonságot jelent. Ha biztosak vagyunk önmagunkban, és bízunk azokban a hatalmakban, amelyekkel az univerzum felruházott minket, és kitartóan követjük a céljainkat, akkor az Univerzum segítségével bevonzhatjuk azokat a dolgokat az életünkbe, amire mindig is vágytunk.

20 + 20 = 4. A 4-es szám a rendet, a stabilitást, a felelősséget, a békét, de a fizikai valóságot is képviseli. Ez egy gyakorlati szám, a család és a ház energiájával kapcsolatos, tehát ebben az évben gyakorlati megoldásokat fogunk találni olyan kérdésekre, amelyek a legmélyebben vannak a szívükben. Szeretnénk biztonságot, hosszú távú sikert, kiegyensúlyozott és harmonikus életet? Ezennel felhívást kapunk arra, hogy minden energiánkat és képességünket fektessük be, de ne sajnáljuk a munkát, a lelkesedést és az időt sem.

A 4-es szám a bizalom és a tudatosság jelképe is, tárjuk ki a szívünket, és engedjük be azokat a dolgokat és embereket, akik felénk közelednek. Arra is lehetőséget kapunk ebben az évben, hogy megváljunk azoktól az emberektől, gondolatoktól és eszméktől, akik már nem irányítják pozitív irányban az életünket.

2020 egy dinamikus év lesz, tele új lehetőségekkel, új emberekkel. Ami nem megy, azon tudni kell változtatni, habozás kétségek és félelmek nélkül. Azért jöttünk erre a bolygóra, hogy tanuljuk, fejlődjünk, megmutassuk szépségünket, ne gyötrelemmel és szenvedéssel, hanem boldogan éljük az életünket.

Az “Én vagyok” egy olyan erőteljes mantra, amely a vágyaink teljesítését és a kiteljesedést szolgálja. Arra késztet, hogy szembenézzük a félelmeinkkel, legyünk bátrak, és higgyünk abban, hogy minden rendben lesz. Merjünk felelős döntéseket hozni, tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy az életünk olyanná változzon, amelyben teljességgel jól érezzük magunk. Ennek az évnek a energiája arra késztet bennünket, hogy hitelesen és őszintén fejezzük ki saját igazságunkat, legyünk önmagunk, lássuk és éljük meg azt a csodát, amit úgy hívunk, hogy ÉLET.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek