KuriózumSokakat aggaszt, hogy miért is olyan duzzadtak Károly herceg ujjai!

Sokakat aggaszt, hogy miért is olyan duzzadtak Károly herceg ujjai!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy fénykép járta be a nagyvilágot, amin Károly herceg épp egy korsó sört dönt magában egy dél-londoni kocsmában, de talán nem is ez az igazán érdekes, hanem az, hogy valójában miért is olyan puffadtak az ujjai.

Sokakat aggaszt, hogy miért is olyan duzzadtak Károly herceg ujjai!

A trónörökös Dél-Londonban járt, és látogatást tett azokban a vendéglátó egységekben, amelyek a korlátozások miatti bezárások után végre újranyithattak. A világhálót bejárta az alábbi kép, a herceg rajongói pedig aggódva érdeklődtek, hogy miért vannak annyira megduzzadva az ujjai.

“Soha nem figyeltem eddig Károly herceg kezét. Te jó ég, mi történt? Miért van annyira megduzzadva?” – írta az egyik aggodalmaskodó rajongó.

Az aggodalmaskodás valósággal felrobbantotta a világhálót, az Egyesült Királyságban Google-n a leggyakrabban “Károly herceg ujjaira” kerestek rá.

Ezt már olvastad? A kérdés, mely sokakat foglalkoztat: mi történik, ha Károly herceg előbb hal meg, mint II. Erzsébet királynő?

Az ödéma valójában egy igen súlyos probléma is lehet, de mindenki megnyugodhat Károly hercegnek nincs semmi betegsége, minden bizonnyal csak túl közelről és rossz szögből készült róla a kép – mondták a királyi udvar szószólói.

Azonban a pánik csak nem enyhül, mert nem ez az első eset, amikor Károly herceg duzzadt ujjai kerültek a figyelem középpontjába. Fülöp herceg temetésén már felborzolta a kedélyeket egy felpuffadt kezű kép, de 2019-ben egy indiai utazás alkalmával is hasonló tünetek jelentkeztek. Ez utóbbi esetben minden bizonnyal a hosszas repülőút okozta a végtagok megduzzadását.

Ezt már olvastad? Így nézett ki Camilla, amikor meghódította Károly herceg szívét! Szebb volt, mint Diana hercegnő?

Kézduzzadást okozhat a mozgáshiány, a túlzott sófogyasztás, különböző gyógyszerek mellékhatása, de vese-, máj, vagy szívprobléma is kiválthatja.

Mi a teendő végtagduzzadás esetén?

– fekvő helyzetben párnákkal ki kell támasztani az érintett végtagokat;

– ajánlott ökölbe szorított kezekkel kar-, és vállkörzést végezni;

– óvatosan masszírozni kell az ujjakat a tenyér felé;

– be kell iktatni egy kicsivel több testmozgást, pl. sétálást;

– elegendő folyadék fogyasztása.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek