KuriózumÍgy nézett ki Camilla, amikor meghódította Károly herceg szívét! Szebb volt, mint...

Így nézett ki Camilla, amikor meghódította Károly herceg szívét! Szebb volt, mint Diana hercegnő?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Így nézett ki Camilla, amikor meghódította Károly herceg szívét! Szebb volt, mint Diana hercegnő?

Így nézett ki Camilla, amikor meghódította Károly herceg szívét! Szebb volt, mint Diana hercegnő?

Károly herceg az ő kedvéért szembeszállt minden királyi szokással! Beleszeretett, kis híján nem vette feleségül azt a nőt, akit anyja nekik választott – Diana hercegnőt -, és még az “Igen” kimondása után is hűséges volt hozzá. Hogyan sikerült Camilla Parker Bowles-nek mégis megnyerni a brit trónörökös szívét?

Történetük jóval azelőtt kezdődött, hogy Károly herceg házasságot kötött volna Lady Di-vel. 1970-ben egy pólópályán találkoztak először, amikor Camilla 23, Károly herceg pedig 22 éves volt.

Camilla nem egy olyan nő volt, aki különböző trükkökhöz folyamodott volna, hogy elnyerje a férfiak szívét. Nem viselt feltűnő ékszereket, nem sminkelt, nem festette a körmét, és tulajdonképpen inkább fiús megjelenése volt. Ennek ellenére mégis úgy vonzotta a férfiakat, mint egy mágnes.

Károly herceg sem tudott ellenállni neki, és gyorsabban esett csapdába, mint azt bárki gondolhatta volna. Szerelmi kapcsolatukról sok cikk jelent meg a bulvárújságok címlapján, sokan azt feltételezték, hogy Camilla, egyszer csak Nagy-Britannia hercegének felesége lesz, azonban az életük vett egy jókora fordulatot.

Károly anyja nyomására feleségül vette Diana Spencert, ám házasságuk koránt sem volt boldog, noha két fiuk született (Vilmos és Harry). A pletykák szerint 1986-ban viszonyt kezdtek, miközben Károly még mindig Diana férje volt. Diana és Károly 1992-ben váltak külön, 1994-ben Károly beismerte, hogy viszonya van Camilla Parkerrel, aki akkor még Andrew Parker Bowles felesége volt.

Diana hercegnő halála után egyre többször jelentek meg publikusan, 2000-ben a királynő is beleegyezett, hogy Károly Camillával járjon. 2005-ben bejelentették eljegyzésüket, majd még abban az évben össze is házasodtak.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek