Számos olyan érzés van az életben, amelyet könnyen összetéveszthető a szeretettel, ragaszkodással. Vannak olyan személyek, akikről azt gondoljuk, hogy szerelmesek, de közben csak igen alacsony az önértékelésük, és hajlamosak arra, hogy másokat manipuláljanak.

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy partnered nem annyira szerelmes beléd, csupán megszállottként magához szeretne láncolni.

1. Nem tartja tiszteletben a határokat

Ha partnered állandóan irányítani akar, nem tartja tiszteletben a határokat, akkor minden bizonnyal nem szeret, csak birtokolni akar. Csupán dicsekedni akar veled másoknak!

Ezt már olvastad? A szerelem mantrája: megszabadít a lelki akadályoktól, melyek a párkapcsolat útjába állnak!

2. Nagyon impulzív

Kiszámíthatatlan, időnként igen intenzív szerelemmel gyötör, máskor pedig úgy csinál, mintha nem is léteznél számára.

3. Nagyon sok figyelmet követel

Azt akarja, hogy mindig rá figyelj, állandóan ő akar a középpontban lenni. Ő pedig annyira elfoglalt, hogy ritkán van ideje rád, viszont elvárja, hogy minden kívánságát teljesítsd.

4. Azzal fenyegetőzik, hogy kárt tesz magába szakítás esetén

Már egy jó ideje nem megy jól a kapcsolat, mindenki látja, hogy sokkal jobb lenne külön utakon haladni, azonban a partnered azzal fenyegetőzik, hogy kárt tesz magában, ha szakítasz vele. Az érzelmi zsarolás egyáltalán nem a szerelemre utal.

5. Nagyon féltékeny

Ha valakivel beszélgetsz, vagy üzenetet ír a kollégád, akkor nagyon dühbe gurul és fenyegetőzik. Mindenkire féltékeny, aki a közeledben van, de ugyanígy féltékeny a sikereidre és a boldogságodra is.

Ezt már olvastad? Egy híres pszichológus szerint ez a 7 dolog kell a boldog párkapcsolathoz

6. Mindig a legrosszabbat feltételezi

Ha nem veszed fel elsőre a telefont, vagy késel 5 percet, mindig a legrosszabbat feltételezi. A legnegatívabb forgatókönyvet állítja fel, időnként bejelentés nélkül megjelenik a munkahelyeden, és jelenetet rendez.

7. Ha külön vagytok, állandóan ellenőrizget

SMS-ekkel bombáz, hívogat, ha nem vagytok épp egy helyen. Egyáltalán nem bízik meg benned, és ezt nyíltan ki is mondja. Soha egy perc szabadidőd sem lehet, állandóan szemmel tart.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.