Minden nő egyik legnagyobb álma, hogy boldog, szeretettel teli párkapcsolatban élhessen, szeretetet tudjon adni, és ez önzetlen viszonzásra találjon.

Ha még nem találtad meg a nagy Ő-t, egészen biztosan te is arra gondolsz, hogy elrontottál valamit. Éjjel-nappal azon töröd a fejed, hogy mit tehetnél még meg, hogy bevonzd a nagy Ő-t az életedbe. Szeretnék megosztani veled egy talán számodra most fájdalmas igazságot.

Ne légy haragos, próbáld megérteni és alkalmazni, meglátod, teljesen új energiákat fogsz bevonzani az életedbe. Engedd be az életedbe az új élményeket, ha bízol magadban, bármit el tudsz érni. Higgy abban a belső erőben, amely egyedül csak a tied, és szükséges ahhoz, hogy újra önmagad lehess, és teljes szívvel éld az életed!

Mindaddig, amíg nehéz szívvel élsz, nem fogod magadhoz vonzani a harmóniát és a jólétet. Szabadulj meg mindattól, ami megnehezíti a lelked! Csinálj helyet az új élményeknek, légy nyitott a feléd áramló dolgokra. Meg tudod csinálni, bízz magadban és a belső erődben! Fedezd fel a benned rejlő erőt és meglátod, mennyire jó, amikor megtapasztalod az érem másik oldalát is. Te is lehetsz gazdag, sikeres, szép, vidám, elégedett. Csupán rajtad múlik, hogy milyen szemüvegen át nézed a világot.

Szabadítsd fel a benned lévő gátakat, csak ezután fogsz rátalálni a lelki társadra és a boldogságra. Az emberek akkor jelennek meg az életedben, amikor eléggé nyitott vagy egy új találkozásra. Soha ne akarj görcsösen semmit, ne azért kapaszkodj egy új kapcsolat lehetőségébe, hogy az majd boldogságot hozzon az életedbe. Akkor fog belépni az életedbe a nagy Ő, amikor nem is számítasz rá.

Ha készen állsz, mondd el a szerelem mantráját:

“Megszabadítom a lelkem az összes fájdalmas emléktől, lebontom a bennem tornyosuló akadályokat, letépem a láncaim, melyek visszatartanak a lelkitársam felé vezető úton. Kész vagyok rá, hogy a jelenben éljek és szeressek!”

Higgy és bízz magadban, légy türelmes, minden este elalvás előtt mond el ezt a mantrát!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.