Kuriózum7 jele annak, hogy a párod csak kihasznál téged!

7 jele annak, hogy a párod csak kihasznál téged!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sajnos a párkapcsolatok nem mindig új sülnek el, mint ahogyan azt elvárnánk. Olykor lehet, hogy olyas valaki mellé sodor az élet, aki nem a legjobbat szeretné nekünk. Az ilyesféle kapcsolatokban sok módon megsérülhetünk, és olykor már csak akkor vesszük észre, mikor már nyakig benne ülünk.

7 jele annak, hogy a párod csak kihasznál téged!

Gyakran saját magunkat hibáztatva nem vesszük észre, hogy a másik hogyan és miképp használ ki bennünket, ezért ezekre a jelekre érdemes odafigyelned, még mielőtt túl késő lenne.

1. Nem hajlandó az elkötelezettségről beszélgetni

Ha már együtt vagytok egy ideje joggal merül fel a továbblépés kérdése. Viszont ha ő csak legyint egyet az egészre és azzal magyarázza, hogy „csak érezzétek jól magatokat”, nem igazán biztosak a szándékai. Figyeld csak meg, minél jobban erőlteted ezt a témát, annál gyorsabban fog elmenekülni, mert csak egy darabig tervez veled.

2. Önző a hálószobában

Meg akarja kapni azt, ami jár neki, de a te igényeidre már nem figyel oda. Hát miféle párkapcsolat az ilyen? Ha úgy érzed az intimitást csak addig tartja fent amíg neki jó, akkor gondolkodj el, lehet hogy csak kihasznál. És ez az önzőség nem csak a hálószobában állhat fent.

3. Sosem találkoztál a barátaival

Mindig kerülte az alkalmat, vagy halasztgatta a barátai bemutatását. Ha ezt teszi, akkor nem akar annyira az élete részévé tudni, hogy megossza ezt veled. Olyan akar lenni, akár egy szellem, minél kevesebbet tudj róla.

Ezt már olvastad? A boldog párkapcsolat LÉTEZIK! Íme 5 titok, amit neked is tudnod kell, hogy elérd!

4. Mindig szívességet kér

A párok természetes, hogy tesznek egymásnak szívességeket, mert ha szeretsz valakit, ott segítesz, ahol csak tudsz. De amikor állandóan te kell csinálj mindent, ott már bajok vannak. Hiába kérnél te valamit, ő könnyedén leráz. Nem kapod meg azt a törődést, amit megérdemelnél.

5. Nincs nyoma a gyengédségnek

Minimális érintkezés, semmi ölelés, csók, vagy simogatás. Kell ennél nyilvánvalóbb jel? Csak olyankor közeledik gyengéden feléd, ha a hálószobába akar vinni. Ez, ha már egy ideje így megy, vess véget, mielőtt még jobban sérülnél lelkileg.

6. Csak az ő szabadidejében találkoztok

Csak akkor jelentkezik, ha neki megfelel. Nappal szinte sosem látod, majd este hirtelen jelentkezik, hogy fussatok össze pár órára, mert neki most van ideje. Ne legyünk naivak, tudjuk, hogy mit szeretne…

Ezt már olvastad? Így tehetik tönkre a párkapcsolatot a modern technológiai eszközök!

7. Megcsal

Lehet, hogy még nem tudódott ki, de folyton van egy olyan érzésed, hogy nem hűséges. Ez a megérzésed igaz lehet, mert ha az előbb említett módon csak hébe-hóba találkoztok, létezhet egy harmadik személy is.

Ne engedd, hogy kihasználjanak! Ha felismered a helyzetet jogod van azon nyomban változtatni! És a barátaidra is ugyanúgy figyelj oda, mint önmagadra, mert lehet, hogy épp velük történik ez.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek