Kuriózum6 mérgező randevúzási szokás, ami miatt olyan sok csodálatos nő szingli

6 mérgező randevúzási szokás, ami miatt olyan sok csodálatos nő szingli

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sok egyedülálló nő szeretné megtalálni a szerelmet, de valahogy folyamatosan mérgező kapcsolatokba kerül, és nem érti, mit csinál rosszul, amiért nem tud egészséges párkapcsolatot kialakítani.

Ha nem állsz készen igazán egy új kapcsolatra, fennáll a veszélye, hogy egy újabb egészségtelen kapcsolatba kerülsz. Hogy előzheted meg ezeket a visszatérő hibákat?

6 mérgező randevúzási szokás, ami miatt olyan sok csodálatos nő szingli

1. Nem őszinték a kapcsolati tapasztalataik tekintetében

Azok a nők, akik valóban készen állnak a szerelemre, pontosan tudják, mit akarnak egy kapcsolattól, és mi az, amit biztosan nem akarnak. Amíg ebben nem vagy biztos, könnyen megtörténhet, hogy folyamatosan újabb mérgező kapcsolatokat vonzol az életedbe.

2. Új szerelemre vágynak, de nem a megfelelő szerelemre

Jó jel arra, hogy készen állsz az új szerelemre, ha szingliként is boldog és elégedett vagy, és teljesen rendben van számodra, ha egyedül vagy. Ez azt jelenti, hogy nem egyszerűen csak egy új kapcsolatra vágysz, hogy ne kelljen egyedül lenned, hanem a megfelelő partnerre, akivel megoszthatod az életedet.

3. Nem hajlandók kockázatot vállalni és őszintén esélyt adni a randizásnak

Még ha a szíved mélyén készen is állsz arra, hogy új szerelmet találj, lehet, hogy még mindig nem tudod, hol keresd a potenciális partnert. Abban sem vagy biztos, hogy nem kezdesz el újból rossz férfiakkal randizni, ezért megtörténhet, hogy nem mered vállalni a kockázatot, és nem adsz igazi esélyt a szerelemnek.

4. Ugyanazokat a hibákat követik el

Azok az egyedülálló nők, akik készen állnak egy egészséges kapcsolatra, már nem ismétlik meg ugyanazokat a hibákat, amiket korábban is elkövettek. Nem nyugszanak bele abba, hogy értékes időt és energiát fektessenek egy újabb mérgező kapcsolatba valakivel, aki nem illik hozzájuk, mivel pontosan tudják, hogy ez úgysem tarthat sokáig.

5. Nem ismerik meg önmagukat, mielőtt beleszeretnének egy új partnerbe

Mielőtt elkezdenél randizni vagy elköteleznéd magad egy új kapcsolat mellett, meg kell értened, ki is vagy te valójában. Ha időt szánsz arra, hogy tisztában légy a személyiségeddel, és pontosan meghatározod, mit szeretnél az élettől, az felkészít a szerelem megtálalására is, és segít, hogy egészséges, tartós kapcsolatokat alakíts ki.

6. Nem a saját céljaik, értékeik és elképzeléseik szerint élnek

Fontos, hogy mielőtt megismerkedsz valakivel, először is időt szánj arra, hogy megismerd önmagadat, az értékeidet, céljaidat és az elveidet, amik alapján élsz. Ez a perspektívaváltás nagyon sok szempontból jelentős, de elsősorban azért, mert segít megérteni azt az alapvető dolgot, hogy álmaid szerelmének megtalálása olyan utazás, ami önmagadban kezdődik. Soha nem fogsz olyan partnert találni, aki szeretni, tisztelni és becsülni fog téged, amíg te magad nem érzel így önmagaddal kapcsolatban.

Ha odafigyelsz ezekre a dolgokra, megakadályozhatod az újabb mérgező kapcsolatokat, és olyan partnert találhatsz magad mellé, akivel valóban egészséges kapcsolatban élhetsz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek