A negatív energia gyakran ott halmozódik fel, ahol nem is gondolnánk. Figyeljünk a jelekre, és így könnyebben távol tudjuk tartani őket az életünktől.

6 jele annak, hogy lakásunkban felhalmozódtak a negatív energiák!

Az egyik “legfogékonyabb” hely, ahol a negatív energiák könnyen felhalmozódnak, az az otthonunk. Mivel itt töltünk a legtöbb időt, tisztítsuk meg minél hamarabb a lakást a negatív energiáktól.

Honnan ismerhetjük fel a negatív energiákat?

Ha eléggé érzékenyek vagyunk, akkor könnyen felismerjük a negatív energiák jelenlétét, csupán fel kell ismernünk a leggyakoribb jellemzőket.

Az alábbiakban felsoroljuk azt a hat jelet, amelyek arra utalnak, hogy negatív energiával telítődött az otthonunk. Ha felismerjük őket, tegyük meg a szükséges intézkedéseket a védelmünk érdekében.

1. Érzelmi fáradtság és kimerültség

Munka után valamilyen szinten normális, ha fáradtnak érezzük magunkat, azonban, ha sokkal fáradtabbnak, “nehezebbnek” érezzük magunkat, mikor belépünk a házba, vagy egy adott helyiségbe, akkor ez azt jelenti, hogy energetikai szempontból valami nincs rendjén.

2. Fejfájás

Figyeljünk oda, ha a lakás egy bizonyos pontján gyakran visszatérő kellemetlen érzés, fejfájás tör ránk. Ha az érzés rendszeres és intenzív, akkor lehet, hogy nem megfelelőek a környezet energiái.

3. Légzési nehézség vagy klausztrofóbiás rohamok

Vannak, akik gyakran szenvednek egy fojtogató, szorító légszomjtól, de, ha ez csak az otthonunkban jelentkezik, akkor azt is jelezheti, hogy túl sok negatív energia halmozódott fel.

4. Hervadó szobanövények

A negatív energia nem csak az emberekre, hanem az állatokra és a növényekre is hatással van. Ha azt vesszük észre, hogy a növényeink minden különösebb ok nélkül hervadni kezdenek, vagy az állatok másképp viselkednek, mint általában, vagy ha kerülni kezdenek bizonyos helyeket a házban, akkor ez annak a jele lehet, hogy meg kell tisztítanunk a negatív energiáktól az otthonunkat.

5. Furcsa szag

Ha furcsa szagokat kezdünk érezni az otthonunkban, és nem rohad semmi, akkor az a negatív energiák felhalmozódására is utalhat. Mindenképp járjunk utána, hogy honnan jönnek a kellemetlen szagok.

6. Álmatlanság

Ha gyakran küzdünk álmatlansággal, vagy rémálmok gyötörnek, akkor megtörténhet, hogy negatív energiák uralják a hálószobánkat.

Ha otthonunkban negatív energiákat észlelünk, kérjünk segítséget egy hozzáértő szakembertől, aki megtisztítja a terünket!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.