Kuriózum7 módszer, hogy megszabadulj a negatív energiáktól az otthonodban

7 módszer, hogy megszabadulj a negatív energiáktól az otthonodban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Íme néhány egyszerű módszer, amivel megtisztíthatod az otthonodat a negatív, vagy stagnáló energiáktól.

1. Égess zsályát, vagy Palo Santo (Szent Fa) füstölőt

Ez az egyik leggyakrabban alkalmazott módszer, amivel megszabadulhatunk a negatív vagy stagnáló energiától bármilyen térben. A Szent Fa Dél-Amerika erdeiben nő, illata hasonlít a fenyő, a menta és a citrom illatához. A sámánok és az orvosok évszázadok óta használják a spirituális megtisztuláshoz, az energia megtisztítására és gyógyításra.

Gyújts meg egy füstölőt, és az óramutató irányával ellentétesen forgasd meg minden szobában vagy szekrényben. A tornácon is elégetheted, hogy megtisztítsd az otthonodat azoknak az energiájától, akik átlépték a küszöbödet, vagy akár az irodában is használhatod.

Ha végeztél, helyezd a füstölőt tűzálló fém, üveg, vagy agyagedénybe. Hagyd, hogy saját magától aludjon ki.

2. Nyisd ki az összes ajtót és ablakot, és nyisd meg az összes csapot a házban

Nyisd ki a ház összes ablakát és ajtaját, engedj meg minden csapot a fürdőszobában és a konyhában, és hagyd néhány percig folyni a vizet.

3. Permetezz illóolajakat

Az illóolajok segítenek megszabadulni a rossz levegőtől és a negatív energiáktól. A tömjén a legjobb a megrekedt energia kitisztítására.

Ugyanakkor saját magadra, vagy a gyerekeidre is permetezhetsz néhány csepp tömjént, hogy ezzel erősítsd az immunitásotokat, és megnyugtasd az idegeket. Más hasznos illóolajok a stagnáló energiák tisztítására: szantálfa, eukaliptusz és levendula. Ezek mindegyike tisztítja a környezetet.

4. Kristályok

A fehér kvarc és a fekete turmalin tökéletesen megtisztítanak a negatív energiáktól. Ezeket számos tematikus webáruházból is beszerezheted.

5. Tengeri só

A tengeri sót többféleképpen is felhasználhatjuk az energiák tisztítására. Az egyik módszer, hogy sót szórunk a szoba különböző részeibe, majd néhány óra múlva feltakarítjuk. A só tökéletesen magába szívja a negatív energiákat.

Ugyanakkor azzal is próbálkozhatunk, hogy fekete turmalint helyezünk a szoba sarkaiba, és a kristályok környékét behintjük egy kis sóval. Másik nagyszerű módja, hogy megszabaduljunk a negatív energiától, különösen, ha a saját negatív energiánkról van szó, hogy készítünk egy fürdőt keserűsó (más néven Epsom-só vagy magnézium-szulfát) felhasználásával.

Valahányszor fáradtnak vagy ingerültnek érzed magad, készítsd el ezt a forró fürdőt. Adj hozzá két csésze Epsom-sót és néhány csepp levendula illóolajat egy kád forró vízhez, és ülj benne legalább 20 percig.

6. Állítások és mantrák

Gyakran nem is vagyunk vele tisztában, mennyi erővel bírnak a gondolataink és azok az energiák, amelyek ezekből származnak. Amikor stresszes, dühös, lehangolt vagy, az otthonod, vagy akár az irodád szivacsként szívja magába ezeket az energiákat.

Ahhoz, hogy megtisztítsd az otthonodat vagy az irodádat, használd a fent leírt módszerek egyikét, és közben ismételd el a következő szavakat: „Megtisztítom ezt a teret minden negatív energiától, mert mindaz, ami megrekedt itt, nem az én javamat szolgálja.

Égjen el és tisztuljon meg minden, aminek már nem veszem hasznát. Megtöltöm ezt a teret ragyogó energiával, amely megóv engem minden bajtól, és mindentől, ami nem szolgálja az én érdekemet. Ámen.”

7. Zene és gyertyák

Az utolsó dolog, ami segíthet megtisztítani egy teret, ha gyertyákat gyújtunk, és lassú, megnyugtató zenét hallgatunk, amely hozzásegít bennünket a zen életérzés eléréséhez.

Választhatsz például jógához vagy meditációhoz illő zenét, vagy bármi mást, amit szeretnél. Erősítsd meg ezeket a rezgéseket legalább egy tucat gyertyával, hogy a melegség visszatérhessen a térbe, és hamarosan érezni fogod a változást.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek