Otthon7 egyértelmű jel, hogy itt az ideje megtisztítanod az otthonod a negatív...

7 egyértelmű jel, hogy itt az ideje megtisztítanod az otthonod a negatív energiáktól!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az utóbbi néhány hónapban megannyi negatív energiával kellett felvennünk a harcot, és ez nem csak a lelkünket, hanem az otthonainkat is próbára teszi. A 2020-as világjárvány már jó régóta húzódik, ami többek között azt eredményezte, hogy habár csak átmenetileg is, de az otthonaink rabjaivá váltunk.

A karantén okozta nyomasztó rezgések akarva-akaratlanul is beszivárogtak a mindennapjainkba és ezzel egyidejűleg az otthonunk falai közé is. Mostanra már sokan érezhetik úgy, hogy nem bírják tovább a négy fal között, de ez nem csak a szabadba kívánkozás miatt jelentkezhet, hanem az otthonainkban felgyülemlett negatív energiáik is kiválthatják.

Szerencsére az otthonainkat is könnyedén megszabadíthatjuk a rossz rezgésektől, csak tisztában kell lennünk azokkal a dolgokkal, jelekkel, amelyek már egyértelműen jelzik az előbb említett helységtisztítás szükségességét.

Ezek az árulkodó jelek megannyi formát ölthetnek, de ha egyszer tapasztalni kezdjük őket, mihamarabb végezzünk egy tisztító energetizálást az otthonunkban, hiszen ha otthon nincs meg a jó, kellemes, támogató közeg, akkor a mi energiaszintünk is hamarosan odalesz és még jobban meg fog viselni a karantén időszak.

7 egyértelmű jelzés, hogy itt az ideje megtisztítani az otthonunk energiaszintjét:

1. A háziállatok elkezdenek furcsán viselkedni

A kisállatok nagyon érzékenyek az energiaváltozásokra és olyan rezgéseket is érzékelnek, amelyeket mi nem észlelünk. Sokkal hamarább érzékelik, ha az otthonunkban nincs valami rendben, mint ahogyan arra mi magunktól ráeszmélnénk. Szóval, ha a karantén alatt a kis kedvenced furcsán viselkedik, okkal teszi.

2. A kapcsolataid kezdenek szétesni, pedig semmi kiváltó ok nem történt

Amikor a negatív energiák működésbe lendülnek, a kommunikáció kezd csődöt mondani. És ez egyenesen ahhoz vezet, hogy az emberek között megnő a feszültség és konfliktusok adódnak. Nem engedhetjük, hogy ezek a romboló energiák a társas kapcsolatainkat is tönkre tegyék, ezért meg kell tőlük tisztítanunk az otthonunkat minél hamarább.

3. Úgy érzed egyfolytában csak panaszkodni tudnál

Minél mérgezőbb környezetben töltöd a mindennapjaidat, annál inkább magával ragad a panaszkodás. Igazából különösebb ok nélkül is nagyon sötéten kezded szemlélni a helyzeted, és ez ellen tenni kell.

4. A növények sem pompáznak úgy, mint azelőtt

A növények is eléggé érzékenyen reagálnak a mérgező energiákra. Hiába öntözöd őket és gondoskodsz róluk, a légkör szépen lassan elhervasztja őket.

5. Úgy érzed, hogy egy óriási súly nehezedik a válladra, pedig nincsenek is különösebb feladataid

A folyamatos nyomasztó és lehangoló érzés nem terem csak úgy magától. Ha nincs különösebb dolog, ami folyamatos szorongásban tartson, akkor minden bizonyára az otthonodban elszabadult negatív rezgések a felelősek azért, hogy nem érzed jól magad.

6. Káosz vesz körül

Attól, hogy reggeltől estig otthon ülünk, még nem azt jelenti, hogy megengedhetjük magunknak, hogy zűrzavar uralja a házat. A rendetlenség csal további nyugtalanságot okoz. Akármilyen nehéz is legyen, vegyél erőt és tegyél rendet nem csak a lakásban, hanem a fejedben és a lelkedben is.

7. Akármennyit próbálsz pihenni folyamatosan kimerültnek érzed magad

Ez az egyik legszembetűnőbb jele, ha az otthonunk telítődött a rossz energiákkal. Addig nem is nyerheted vissza a régi életerődet, amíg az otthonodban nem állítod vissza a harmóniát és az egyensúlyt.

És hogy miként tisztíthatjuk meg az otthonunkat a negatív energiáktól?

Több módszer is kiválóan megoldja a problémát: alkalmazhatunk füstölő energiatisztítást, vagy különböző kristályokat, ásványokat helyezhetünk el a lakás különböző pontjain. De már egy alapos szellőztetés és takarítás is nagyot dob a légkörön. A lényeg az, hogy amíg a környezeteben a káosz és a negativitás uralkodik, addig a lelked sem lelhet nyugalomra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek