Kuriózum5 lépés, hogy bevonzd az életedbe a tökéletes férfit

5 lépés, hogy bevonzd az életedbe a tökéletes férfit

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Így vonzhatod be az életedbe álmaid pasiját!

Egy tökéletes kapcsolatról álmodozol, egy olyan férfival, aki reggel ágyba hozza a kávét, szeret, elfogad, és veled képzeli el az életét? Ha a következő 5 tanácsot megfogadod, akkor nagyobb eséllyel vonzhatod be az életedbe álmaid pasiját.

1. Felejtsd el a tökéletesség fogalmát

A perfekcionizmus nem egy túlságosan szerencsés tulajdonság, ezzel ugyanis minden férfit őrületbe lehet kergetni. Ne a tökéletest keresd, hanem az igazit, azt, aki megdobogtatja a szíved, és ha meglátod, máris rózsaszín pillangók kezdenek röpdösni a hasadban. Az állandó álmodozás helyett, inkább nézd egy kicsit racionálisabban a lehetőségeket.

2. Gondolj három tulajdonságra

Gondolj három olyan tulajdonságra, amely nagyon fontos számodra egy férfiban. Ha biztosan tudod, hogy egy olyan férfit szeretnél, aki ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezzen, akkor előbb-utóbb össze is fog hozni vele az élet.

Ezt már olvastad? Ez az 5 dolog kell a boldog párkapcsolathoz: “A legtöbb ember pont az ellenkezőjét gondolja” – véli a pszichiáter

3. Szeresd önmagad

Ahhoz, hogy megtaláld az igazit, előbb önmagad kell szeretned és elfogadnod. Amíg nem szereted magad, addig nem is fog más sem szeretni, ezt ne várd senkitől el. Hidd el, hogy te egy jó ember vagy, és megérdemled a boldogságot.

4. Ne panaszkodj!

Talán sok nehéz helyzeten mentél át az életen, de vond le belőlük a konklúziót, és tanuld meg elfogadni őket. Ne panaszkodj és siránkozz állandóan, éld vidáman az életed. Attól, hogy panaszkodsz, még semmi sem fog jobb irányba változni, és a férfiakat is elriasztod magad körül.

5. Élvezd az életet!

Ha azt gondolod, hogy majd, ha lesz egy férfi melletted, akkor boldog leszel, akkor jobb, ha gyorsan elfelejted ezt a felfogásod. Tanuld meg egyedül is élvezni az életet, és akkor sokkal könnyebben be tudod majd vonzani a megfelelő társat, akivel együtt majd még boldogabbak lesztek. Senki nem fogja megváltoztatni az életed, ezt a lépést te magad kell megtenned.

Ezt már olvastad? A boldog párkapcsolat 8 alapszabálya! – Ha boldog akarsz lenni, betartod őket, főleg a 8-ast!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek