Most van itt az ideje a változásnak, gyógyulásnak!

Jelen pillanatban a körülöttünk keringő energiák intenzitása rendkívül erős, és mindenütt jelen van, ami elsősorban az emberek kimerülését, ingerlékenységét okozza.

Ha te egy olyan személy vagy, akit érzékenyen érintenek az energetikai változások, akkor készülj fel egy változásokkal teli időszakra, de lesz pozitív hatás is, hiszen egyre több ember fog átesni a tudatos megvilágosodás felemelő pillanatán, aminek egy új életszemélet lesz az eredmények.

Mielőtt jobbra fordulnának a dolgok, előbb ki kell bírnunk a megpróbáltatásokat, ezt pedig el kell fogadnunk. És ez zajlik jelenleg, ugyanis 2020 a nagy energetikai átalakulások éve lesz, hiszen ahhoz, hogy jobb irányba tudjanak mozdulni a dolgok, a bolygó energiájának változáson kell átessen.

Amíg tart ez a változékony periódus, addig az életünk is megváltozik, de ha lezajlik ez az energiahullám, akkor újból egyensúlyba kerül minden, ami körülvesz bennünket.

Amit ilyenkor tanácsos tennünk az az, hogy minél jobban lelassítjuk életmódunkat, magunkra, a lelki szükségleteinkre összpontosítunk, visszafogjuk az egónkat, így ébredve rá arra, hogy mi a dolgunk a világban, mi az életcélunk.

Figyeljünk oda azokra az emberekre, akik a legfontosabbak, akik a legtöbbet jelentik számunkra, beszélgessünk sokat velük, mert végtére is mindannyian egy csónakban evezünk, ezért csak együtt sikerülhet az is, hogy egy új világot teremtünk magunknak, csak előbb ki kell gyógyulnunk a régi, rossz szokásainkból.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.