LélektárAsztrológiai előrejelzés 2020-ra - Az újév tele lesz meglepetésekkel!

Asztrológiai előrejelzés 2020-ra – Az újév tele lesz meglepetésekkel!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2020-as évbe belépve egy új évtized kezdődik el számunkra. A 2020-as év egy rendkívül energikus időszaknak ígérkezik, ami minden bizonnyal rengeteg változást fog okozni.

De nem csak az egész jövő év tűnik izgalmasnak, hanem már a január is, hiszen az újév első hónapjában számos nagy jelentőségű égi esemény fog végbemenni. Az első már rögtön január 6-án fog megtörténni, amikor is egy igen nagy volumenű energia-áthaladásra számíthatunk. Szakértők szerint ez lehetőséget kínál az emberek számára, hogy szembenézzenek a rég elfojtott félelmeikkel. Január 6. környékén arra figyeljünk különösen oda, hogy ne pazaroljuk az időnket olyan emberekre, akik nem törődnek velünk. Fókuszáljunk magunkra, a saját pozitivitásunkra, és kerüljük az energiavámpírokat.

A következő esemény rögtön január 10-én fog megtörténni, amikor is teliholdra számíthatunk. A 2020-as év első teliholdja a Rák jegyében fog kiteljesedni, ami arra ösztökél, hogy rátaláljunk a belső erőnkre. Ez idő alatt sokkal érzékenyebbekké válhatunk és több érzelmi csatát kell megvívnunk önmagunkkal és a szeretteinkkel is.

A 2020-as év eleje mindenkiből előcsalogatja a titokzatos oldalát, viszont sokan nem fognak tudni mit kezdeni ezzel a helyzettel. A sok érzelmi hullám egyesek számára igen megterhelő lesz, de ha ügyesen és tudatosan odafigyelünk magunkra, akkor akár előnyt is kovácsolhatunk.

Január 12-én egy különös égi találkozást kísérhetünk figyelemmel: a Plútó és a Szaturnusz közeledik egymás felé. Ez a bolygómozgás bátorsággal és önbizalommal tölt el, ezért az emberek sokkal jobban ki fognak állni az igazukért és fel fogják emelni a szavukat a rossz dolgok ellen.

Ennek kapcsán a Tarot.com a következőket jósolja nekünk:

Ez idő alatt világszerte nagy változások történnek akár a kormányok szintjén, politikai vagy gazdasági szinten, illetve a technológia területén is. A 20/20 ereje az asztrológiai vizsgálódásokban is megmutatja erejét.

A Plútó és a Szaturnusz leginkább a Kosra, a Rákra, a Mérlegre, illetve a Bakra lesz a legnagyobb hatással, de a Föld és a Víz elemű csillagjegyek is fokozottabban érzékelni az energiák mozgását. Ahhoz, hogy pontos információkat tudjunk kihámozni ezekből az energiaáramlásokból a legjobb, ha egy tapasztalt asztrológus szakértelmét hívjuk segítségül, mivel csak ő tudja pontosan megfejteni az apró jeleket. Amennyiben nem járunk utána, hogy az energiaváltozások mögött milyen rejtett üzenetek állnak, csupán annyit érzékelhetünk, hogy valami másabb, furcsább történik a megszokottnál.

Az egyik megkérdezett asztrológus szerint a Plútó átvonulása lehetőséget kínál a tapasztalás és kibontakozás élményének átélésére, illetve a saját magunk felvállalására, míg a Szaturnusz segíti a megértést, az elfogadást és a megerősítést.

A január 12-i időpont pedig mindezek egybeolvadásának ad teret, amit ha akkor ott nem is fogunk megérteni, idővel elmélkedve egy átfogóbb képet kapunk a történtekről. A legtöbb, amit tehetünk az az, ha megpróbáljuk minél szélesebb perspektívából figyelni az eseményeket.

A 2020-as január sokkal közelebb fog vinni önmagadhoz, mint azt előre gondolnád. Nem azt mondjuk, hogy a jövő évi hónapok sokkal könnyedebbek lesznek, mint a 2019-esek, de sokkal pozitívabb rezgésű energiákban lesz részünk, ami végre a spirituális énünknek is megnyugvást hozhat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek