Lélektár2020. január - a vegyes energiák érzelmi káoszhoz vezethetnek

2020. január – a vegyes energiák érzelmi káoszhoz vezethetnek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Megérkezett a január, sok ember kíváncsi a dolgok asztrológiai oldalára. 2020 egyébként is erőteljes év lesz, de a január önmagában is különleges.

https://pixabay.com/en/aladin-magic-lamp-magic-2368384/

Most, amikor átlépünk a 2020-as évbe, szembe kell néznünk a 2019 végén történt dolgok energiáinak maradékával. Ugyanakkor január 10-én telihold lesz, ez pedig valóságos robbanást eredményezhet a dolgokban. Ez a telihold az Ikrek jegyében köszönt ránk, és egy holdfogyatkozás is várható ekkor.

A telihold az Ikrekben meglehetősen érdekes lesz, mivel energiái elterelhetik a figyelmünket egy időre. Nagyon sok energiát fektetünk bizonyos projektekbe, de meg kell küzdenünk a kísértéssel, hogy más dolgokba is belefogjunk. A helyzet azonban nem olyan rossz. Ha sikerül szem előtt tartanod a végcélt, nem fog különösebb problémákat okozni.

Ezután több bolygó összekapcsolódására is sor kerül, ezek közül 3 január 12-én várható. Ezek pedig a Szaturnusz és a Plútó összekapcsolódása a Merkúrral, és a Szaturnusz meg a Plútó összekapcsolódása. Igen, úgy tűnik, háromszorosan is bonyolult a helyzet. Ezek mindegyike különböző dolgokat hoz előtérbe az életünkben, de a legfontosabb a Merkúr és a Szaturnusz összekapcsolódása.

Az Astrology King weboldal a következőket mondja a Merkúr és a Szaturnusz összekapcsolódásáról

Ez a bolygóállás átmenetileg kritikus gondolkodást eredményez, amelyet alkalmaznunk kell a komoly vagy kihívást jelentő mentális munkák esetében. Értelmi képességeink produktív használata nélkül az elménk megragadhat a negatív gondolatoknál, és ettől nagyon nehéz lehet megszabadulni. A negatív gondolkodás depresszióhoz vezethet, és kommunikációs nehézségeket okozhat. A szigorú vagy kritikus szavak pedig olyan párkapcsolati problémákhoz vezethetnek, mint a rideg bánásmód, az elhidegülés, elszigeteltség vagy elutasítás.

Ezen átmeneti időszak sikeres kezelésének kulcsa pedig a pozitív gondolkodásban rejlik, és abban, hogy fontos vagy akár rutinszerű feladatok elvégzésére kell fordítanunk a figyelmünket. Ha lefoglaljuk magunkat valamivel, az segíthet ellensúlyozni a melankóliát és a rosszindulatúságot.

Ez a megfelelő idő a tartós koncentrációt, türelmet és alapos mérlegelést igénylő dolgok elvégzéséhez. Előnyben részesülnek az üzleti ügyek és a papírmunka. A józan megközelítés, a részletekre való odafigyelés és a hosszú távú kilátások ideálissá teszik ezt az időszakot a hosszú távú tervek kidolgozásához. Az élet nehézségeiről folytatott komoly beszélgetések, viták hasznos eredményekhez vezethetnek. Ide tartozik például az, ha hallatjuk a hangunkat a hátrányos helyzetűek vagy a bántalmazottak ügyében.

Mentorként járhatsz közben valaki érdekében, vagy tanácsért fordulhatnak hozzád, különösen a fiatalabbak. Könnyen megeshet, hogy vitába keveredsz, különösen tekintélyes személyiségekkel. Ezt úgy tudod elkerülni, ha tiszteletben tartod a hagyományokat és az őseidet.

Úgy tűnik, 2020 valóban jól indulhat mindannyiunk számára. A következő hónap folyamán mind azon dolgozunk majd, hogy jobbá tegyük magunkat valamilyen módon. Talán valóban itt az ideje, hogy ragyogjunk.

Ez a hónap arról szól majd, hogy új pontra helyezzük magunkat a szellemi életünkben, és többet érjünk el ezen a világon. Ezen a ponton a dolgok végre elsimulnak, még a január 24-én bekövetkező újhold előtt. Ez az újhold nagyszerű lezárása lehet egy amúgy várhatóan mozgalmas, izgalmakkal teli hónapnak.

Az újhold ugyan hangulati ingadozásokat idézhet elő, hiszen a Vízöntő jegyében lép fel, de ezek kezelése nem okoz majd különösebb gondot. Úgy tűnik, hogy a pozitív szempontok messze meghaladják a negatívakat.

Az újhold kínálta energiákról ezt írja az Astronomy King

A Merkúr és a Mars által bezárt 60 fokos szög gyors gondolkodást és reflexeket ad a váratlan helyzetek kezeléséhez. Motiválhat a siker elérésében, céltudatosságot adhat, és növelheti a kezdeményezőkészségedet. Rövid idő alatt nagyon sok munkát elvégezhetsz, azzal a bátorsággal és harci szellemmel, amely képessé tesz rá, hogy szinte bármit elérj.

A Vénusz és a Jupiter által bezárt 60 fokos szög szerencsés szünetet hoz, és segít, hogy egy kicsit lenyugodjanak a dolgok. A Merkúr és a Mars helyzetéhez hasonlóan ez a bolygóállás is karizmát és bájt hoz majd, amely segít enyhíteni a feszültséget a kapcsolataidban. Ez a harmonikus aspektus mindenekelőtt elősegíti a melegséget, a szeretetet és a megértést. Új szerelem és párkapcsolat lehetőségét hozza magával, amely valódi, őszinte, és mindkét fél számára előnyös lesz majd.

Te mit gondolsz minderről? Készen állsz 2020-ra, vagy még aggódsz amiatt, mi vár rád a jövőben? Én úgy gondolom, hogy a január csodálatos hónap lesz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek