KuriózumMindannyian egy csónakban evezünk, a cél pedig az energetikai felemelkedés - Ezt...

Mindannyian egy csónakban evezünk, a cél pedig az energetikai felemelkedés – Ezt üzeni most az Univerzum

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Annak ellenére, hogy nem érezzük, attól még mindannyian szoros összeköttetésben állunk egymással és az Univerzummal. A saját energiáink épp annyira meghatározzák a környezetünk energiáit, mint a környezetünk vibrálása a saját ritmusunkat. Az energiák és a rezgések örökös kölcsönhatásban vannak egymással.

Jelen pillanatban mindennél jobban szükségünk van a pozitív energiákra! Valahogy meg kell tanítanunk önmagunknak, hogyan lelhetünk megnyugvásra, hogy ezáltal az Univerzum energiái is valamiképpen rendeződni tudjanak. Sajnos az élet legnagyobb leckéi általában kegyetlen „csomagolásban” kerülnek elénk. De ebben a most kialakult nehéz helyzetben a legtöbb, amit tehetünk az az, ha lelassulunk és elkezdünk reflektálni az életünk felett.

Most otthon kell maradnunk azért, hogy a szükséges idő elteltével újra örülni tudjunk még a legapróbb dolgoknak is. Tudom, az elszigetelődés nem egyszerű feladat, mert nem csak fizikailag, hanem lelkileg is próbára teszi az embert, de tudnod kell, hogy elég erős vagy ahhoz, hogy ezt az átmeneti időszakot kibírd. Tudnod kell, hogy nem egyedül küzdesz ezekkel a nehézségekkel, hiszen mindannyian egy csónakban evezünk a közös célért.

De ha már otthon vagy, akkor miért is ne kezdenél neki felturbózni az energiatartalékjaidat?

Ezen lépések mentén közelebb kerülhetsz önmagadhoz és feltöltheted az energiatartalékodat:

1. Aludd ki végre magad!

Az otthonmaradás remek lehetőséget kínál arra, hogy valamelyest bepótold mindazt az alváshiányt, ami már oly rég megpecsételi a mindennapi teljesítményedet.

2. Szánj időt az önreflexióra!

A dolgokon való elgondolkodás kulcsfontosságú, ha szeretnél kicsit közelebb kerülni önmagadhoz. Gondolj csak bele az elmúlt pár évben hányszor rohantál annyira, hogy még rendesen enni sem volt időd. Most végre elmélázhatsz a döntéseiden, céljaidon, és az egész életeden.

3. Teremts kapcsolatot a Földdel!

Ha teheted, menj ki egy rövid egészségügyi sétára a szabadba. Menj a természetbe és szívd magadba az anyatermészet energiáit. Érezd, ahogy az aurádat megtisztítja a friss szellő és a Nap fénye feltölt életkedvvel.

4. Meditálj napi rendszerességgel és próbálj megszabadulni a negatív gondolatoktól!

A meditáció a legjobb partner, ha magasabb energiaszintre vágyunk. Kipróbálhatsz különböző meditációs technikákat, amelyek segítenek elhessegetni a negatív tartalmú gondolatokat.

5. Beszélgess minél többet azokkal, akik energetikailag közel állnak hozzád!

Biztos a te életedben is van néhány olyan ember, aki mellett probléma nélkül képes vagy önmagad lenni, és úgy érzed, minta egész életetekben ismertétek volna egymást. Vedd a telefont és tárcsázd fel ezeket a személyeket és add át magad a spirituális kapcsolat szépségeinek.

6. Tudatosítsd a pozitivitást

Higgy abban, hogy pozitív gondolatok pozitív történéseket szülnek. Itt vagy, jelen vagy, egészséges vagy, mi kellhet ennél több?

7. Mozogj és vigyázz a testi épségedre!

Tudom az otthonmaradás legnagyobb kísértése a naphosszat tartó tévézés, de nem szabad ezt tenned! Számtalan otthon végezhető gyakorlat létezik, amelyek csak arra várnak, hogy az edzőruhádat felvéve kipróbáld őket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek