Tenyérjóslás! Miről árulkodik az életvonalad?

A kiromantia vagy tenyérjóslás ősidők óta ismeretes tudományág, bár sokan inkább csak hazugságként, boszorkányságként emlegetik. A hozzáértők könnyen kiolvassák az egyén jellemző tulajdonságait és a jövővel kapcsolatos előrejelzéseket a tenyérvonalak alapján.

Richard Webster ausztrál szakértő szerint a kéz vonalai segítenek feltérképezni személyiségünk rejtett tulajdonságait, de választ kaphatunk a jövővel kapcsolatos kérdéseinkre is. Az ujjlenyomat és bőrredő mintázatából feltárhatóak a még kezdeti állapotban levő betegségeink, illetve az egyes betegségekre való hajlam.

Nézzük, miről árulkodik az életvonalad!

1. Az életvonalad egy félkört formáz

Energikus és nagyon lelkes személy vagy. Az életben semmilyen nehézség nem szegi kedved, hiszen a problémán túl mindig a megoldást látod. A sors csapásait nyugodtan és kiegyensúlyozottan tudod szemlélni, nem pánikolsz be, hanem megpróbálod megoldani a dolgokat. Nyitott személyiség vagy, mindig pozitív energiát árasztasz mások felé. A körülötted lévők csodálnak, érthetetlen, hogy honnan van ennyi energiád és életerőd.

2. Az életvonalad közel van a nagyujjadhoz

Mondhatni azt is, hogy ez a vonal körbeöleli a nagyujjad, “ráborul”. Az előbbi típussal ellentétben, nagyon kevés az életenergiád. Általában passzív, fáradt és gyenge vagy. Az élet nehézségeit nagyon rosszul viseled, leginkább lelkileg készülsz ki tőlük teljesen. Bármilyen akadály kiborít, utána nehezen szeded össze magad. Nem érzel magadban elég akaraterőt arra, hogy egyedül meg tudd oldani a problémákat. Hajlamos vagy a teljes összeomlásra.

3. Az életvonalad nem alkot félkört, és távol van a nagyujjadtól

A fent említett két személyiségtípus kiegyensúlyozott keveréke vagy. Egyik nap energikus vagy, és nem ismersz lehetetlent, másnap pedig teljesen összeomlasz, és úgy érzed, felemésztenek a problémák. A külvilág néha értetlenül figyel, szeretteidnek igen nagy türelemre és elfogadásra lesz szükségük.

Még mit tudhatsz meg az életvonaladból?

Életvonal-testvér

Ha az életvonalad mellett egy másik, kisebb vonal is található párhuzamosan, az ún. testvérvonal, akkor az azt jelenti, hogy egész életedben van melletted egy védelmező személy, az őrangyalod, aki vigyáz rád. Legyen bármilyen nehézség is az életedben, ne csüggedj, hiszen védve vagy.

Szorongás, feszültség vonal

Az életvonalad mellett egy ágrakás szerű vonalhalom helyezkedik el, ez a stresszes, szorongó személyiségedről árulkodik. Minél több a kis apró vonal, annál stresszesebb személyiség vagy. Ha a kis vonalak halmaza nagyjából az egész életvonalad mellett megtalálható, akkor azt jelenti, hogy a stressz az egész életedet végig fogja kísérni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.