Távfelügyelet árak, avagy mennyit ér a teljeskörű biztonságunk?

Reális távfelügyelet árak, megbízható forrásból, minőségi köntösben – mindez az Alarmdirect profi csapatának hála nem álom, hanem maga a valóság.

Nehéz vitatkozni a számokkal

Valóban szükségünk van 0-24 órás felügyeletre, kivonuló járőrszolgálatra, vagy ez már túlzott aggodalmaskodásra utal? Nos, a statisztikai adatok könyörtelenül megválaszolják helyettünk a kérdést. Hazánkban is egyre többször hallani betörésekről, erőszakos bűnelkövetési esetekről. A számok nem hazudnak: azon ingatlanok esetében, ahol a távfelügyelet kiépítése megoldott, az élet sokkal nyugalmasabb.

Távfelügyelet árak – mit tartalmaz pontosan a szolgáltatás?

A távfelügyelet nem egyenlő a kamerarendszer, vagy riasztórendszer kiépítésével – ez a biztonságtechnikai szolgáltatás jóval komplexebb, mint bármilyen egyéb megoldás a személy- és vagyonvédelem kategóriában. A távfelügyelettel egybekötött modern biztonságtechnikai rendszerek ugyanis 100%-os védelmet garantálnak – mindezt reális áron. A szóban forgó szolgáltatás 0-24 órás felügyelete alatt történjen bármi is az érintett objektumban vagy környékén, azonnal a tulajdonos (vagy az általa felhatalmazott személy) tudtára jut.

Hogyan kell elképzelni a távfelügyelet folyamatát a gyakorlatban?

A rendszer által észlelt jelzések egy központba futnak be, ahol a szakképzett kollégák az adott észlelés jellegétől függően, azonnal cselekednek. Ez a gyakorlatban akár a helyszínre kiküldött járőrszolgáltatás formájában is konkretizálódhat. Természetesen a kiépített rendszerrel opcionálisan a távoli vezérlés lehetőségét is megkaphatjuk, amelynek hála könnyebben a kontrollunk alatt tudhatjuk a távollétünkben odahaza történt eseményeket.

Távfelügyelet árak – mennyit kell mindezért fizetni?

Az Alarmdirect, Magyarország egyik legkedveltebb személy- és vagyonvédelmi eszközeivel foglalkozó professzionális csapata, a távfelügyelet árak tekintetében is a bőven a realitás talaján marad. A jutányos havi összegek másként öltenek formát a lakások és cégek esetében, noha az ármeghatározás alapvető kiindulópontja az adott objektum alapterülete. Az eseménylista és SMS küldés, illetve a már említett járőrszolgálat elenyésző pluszköltséggel jár.Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.