KuriózumSzakemberek szerint ez a legjobb életkor a házasságra

Szakemberek szerint ez a legjobb életkor a házasságra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez a legjobb életkor a házasságkötésre! Szerinted is így van?

Az élet nagy dolgai kiszámíthatatlanok: nem tudjuk, hogy még hány évig fogunk élni, nem ismerjük a jövőt, és ez így van jól. Azonban az ember mindig is igyekezett valamilyen módon értelmezni, keretek közé foglalni létezésünket, az élet nagy kérdéseit, amelynek egyik formája a statisztikai mérések, kimutatások.

Nicolas Wolfinger, a Utah Egyetem professzora olvasta ki a statisztikából, és saját kutatásaiból azt az adatrészt, amely arról szól, hogy melyik az az életkor, amikor a házasságkötést követően a felek hosszú éveken át kitartanak egymás mellett, és nem végződik válással a románc.

Ezt már olvastad? Egy tanulmány szerint ebben az életkorban jön rá a legtöbb ember az élet értelmére!

Ennek alapján Wolfinger professzor azt mondja, hogy a legideálisabb életkor a házasságkötésre 28 és 32 év között van. Ebben az életkorban az ember már elég érett és felelősségteljes a házasságra, de még nem túl érett, merev, és kevésbé hajlamos a változásra. Mindezt alátámasztja egy 10 ezer személy bevonásával megejtett felmérés is.

Szóval, ha még nem vagy 28, de már jóval elmúltál 32, és félsz a válástól, akkor jól gondold meg, hogy kivel szeretnéd összekötni az életed.

Ezt már olvastad? Figyelem! 8 káros szokás, amitől gyorsabban megöregszel!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek