A természet adta sóoldat erejével vedd fel a harcot a negatív energiákkal!

A sóoldatos terápiával akár spirituális tisztítást is végezhetünk, és másra nem is lesz szükségünk, csupán vízre és sóra. A testünk jelentős része is vízből épül fel, míg a sónak tisztító tulajdonsága van, így a kettőt együtt alkalmazva kiküszöbölhetjük a körülöttünk felgyülemlő negatív energiákat, amelyek gátolják a fejlődésünket.

Mi, emberek, óriási mértékben függünk a minket körülvevő energiáktól és a saját vibrálásunktól is. Mi is képesek vagyunk befolyásolni a környezetünket, ahogyan a környezetünk is képes befolyásolni minket – ilyen egyszerűen működünk. Ám sajnos napjainkban, társadalmi szinten nagyfokú boldogtalanság jellemző, ami alacsonyabb energiákat szül, és egészen addig észre sem vesszük mi miatt vagyunk folyton levertek, amíg az életünket nem kezdjük spirituális szemszögből vizsgálni.

Ezt már olvastad? Ez történik a szervezetünkkel, ha 30 napig himalájai sót használunk!

A lehetőség ott van a kezünkben, sőt ott van mindenki kezében, csak meg kell tanulnunk használni. Meg kell tanulnunk, hogy hogyan gyógyítsuk meg a lelkünket, és hogy hogyan töltsük fel magunkat újra pozitív energiákkal, mert ha elhanyagoljuk a spirituális lényünket, akkor a fizikai testünknek is ártunk. Számos betegség, kór, probléma forrása lelki eredetű.

Most egy igencsak egyszerű módját mutatjuk meg annak, hogy egy kis odafigyeléssel milyen könnyedén könnyíthetünk a spirituális énünkön. A sóoldatos terápia története egészen az ősi időkig nyúlik vissza, hiszen akkor hittek az elemek erejében, s talán a ma emberének sem ártana olykor, ha a szkeptikusságot maga mögött hagyva nyit a spirituális dolgok felé. Ne aggódj, mert a sóoldat semmilyen kockázatot nem jelent az egészségedre nézve, hiszen testünk nagy része is víz, illetve a só is fontos építőeleme szervezetünk működési rendszerének.

És hogy hányféleképpen alkalmazhatjuk a sóoldatot?

Csepegtetőkbe adagolva tisztítja a légutakat és megkönnyíti a légzést, párásító eszközök révén a levegőbe jutva segít enyhíteni az asztma és más allergia tüneteit, sebek esetén kitűnő fertőtlenítőszer, de akár sós fürdőt is vehetünk, ami megnyugtatja az idegeket és fertőtleníti a bőr felszínét.

Ezt már olvastad? Az Epsom-só 10 jótékony hatása, amit neked is ismerned és használnod kell!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.