HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. szeptember 11-17. között!

Orákulum horoszkóp 2023. szeptember 11-17. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen hetében Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról.

Kos – Utazás

Számodra ez az időszak számos változást tartogat. Sokkal közelebb kerülhetsz az új célhoz, a belső változások pedig az egész életedre hatással lesznek. Élvezd az áramlást, a könnyűséget, az élet szépségét. Ne aggódj, az út könnyűvé válik, nem kell túl sok erőfeszítést bele fektetned, de azt viszont be kell látnod, hogy az előre elkészített részletes tervek nem mindig működnek. Hagyd, hogy a jelen pillanat inspiráljon, az adott helyzet dönti el mindig, hogy mi a helyes lépés. Ezen a héten az Univerzum új barátokat és tapasztalatokat hoz az életedbe, annak függvényében, hogy milyen érzések vannak benned, és éppen mire van szükséged.

Bika – Világosság

Egy olyan időszakot élsz át, amikor tisztábban látod az életedben bekövetkező változásokat, biztosabb leszel a döntéseidben, mint eddig valaha. Végre nem a körülötted lévők tanácsai alapján élsz. Rá fogsz jönni, hogy a valóság csak egy illúzió, minden döntésed az életed megfelelő alakulását szolgálja. Ne engedd, hogy az egód elcsábítson, inkább hagyatkozz arra, amit a szíved súg. Légy megfontolt, tegyél fel magadnak kérdéseket mielőtt döntést hoznál, így sokkal közelebb kerülhetsz a kívánt eredményhez.

Ikrek – Bizalom

Ez a hét kihívást jelent számodra, az ismeretlen felé hív, és a bátorságod is próbára teszi. A lényeg az, hogy bízz magadban, és abban, hogy ez a változás valóban hasznodra válik, még akkor is, ha fogalmad sincs róla, hogy hogyan végződik. Az előzetes tervek és előkészületek most nem biztos, hogy működnek, inkább maradj figyelmes, és cselekedj a helyzetnek megfelelően. A titok abban rejlik, hogy mennyire tudod élvezni az adott pillanatot, azt az izgalmat, amit az adott lépés magával hoz.

Rák – Semmi különös

Ez a hét aránylag csendes, feszültségektől mentes lesz, így nyugodtan élvezheted az adott nap legszebb pillanatait. Döntsd el, hogy több időt töltesz olyan emberekkel, akik számodra kedvesek, menj ki a természetbe, vagy szenteld az idődet kedvenc hobbidnak. Ez most nem a megfelelő időszak arra, hogy üzleti projektek miatt aggódj, várj egy kicsit, lazíts, töltődj fel, és csak utána vesd bele magad a munkába teljes erővel. Cselekedj a lehető legtermészetesebben, és hagyd, hogy az vezessen, amiről úgy gondolod, hogy a számodra megfelelő.

Oroszlán – A világ közepe

A következő napokban lehetőséged lesz arra, hogy részt vegyél egy igen fontos projektben, ne riasszon az vissza, hogy számodra ismeretlen emberekkel kell együttműködj. Most gyakorlatba ültetheted a megszerzett tudást, kipróbálhatod a csapatmunkát, de, ami a legfontosabb ez a lépés hozzájárul a sikeredhez. Az eddig felhalmozott tapasztalatok “befolyásos” pozíciót adnak neked ebben a csoportban, hiszen minden feltételnek megfelelsz ahhoz, hogy bölcs vezető legyél. Másfelől pedig itt az ideje, hogy egy számodra fontos kapcsolatban is végre döntést hozz.

Szűz – Teher

Egy olyan időszakon mész keresztül, amikor ráébredsz, mi a fontos számodra, és melyek azok a dolgok, amelyekről inkább lemondanál. Most lehetőséged adódik arra, hogy függetlenítsd magad a múlt terheitől, melyek meghatározták eddig az életed. Inkább tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi az, ami előnyös számodra, és mi az, ami nem. Ne engedd, hogy elnyomjanak a körülötted lévők, teljesítsd be a saját álmaidat. Próbáld figyelmen kívül hagyni az elvárásokat, és éld a saját életed.

Mérleg – Ugrás

Ezen a héten minden esélyed meglesz arra, hogy kimozdulj a holtpontról, és meghozd a megfelelő döntést. Legyen szó akár az üzleti-, akár a magánéletről, most minden lehetőség adott a változáshoz. Vállald a kockázatot, lépj túl a régi korlátokon, hiedelmeken, élvezd a változást, amely most beköszönt az életedbe. Figyelj a feléd érkező jelekre, mert ezek fontos támpontot nyújtanak a megteendő lépésekkel kapcsolatban.

Skorpió – Megértés

Az összefüggések végül egyetlen nagy képpé állnak össze, és látni fogod a lényeget. Rá fogsz jönni, hogy milyen döntéseket kell meghoznod, merre indulj, és kik a megfelelő támogatók számodra. Engedd, hogy elárasszon a pillanat szépsége, tárd ki szárnyaidat, hogy új tájakat fedezhess fel, repülj. Az inspiráció segítségedre lesz, hogy gyakorlatba is átültethesd az eddig tanultakat. Új és kreatív energiát viszel az életedbe, az ősz számos csodát tartogat. Maradj nyitott a feléd érkező csodákra.

Nyilas – Előrejelzés

A következő napokban a közvetlen környezetedből akad egy kritikusod, aki fejfájást okozhat, és még akár kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy amit észlelsz, az a te látásmódod vagy másoké, és figyelj arra, hogyan vélekedsz magaddal kapcsolatban. Nem vagy egyenlő az érzéseiddel, próbálj elvonatkoztatni a jelenlegi helyzettől, és találj vissza önmagadhoz. Maradj a jelenben, figyelj arra, ami körülötted és benned van. Az intuíciód pontosan fog vezetni a zavaros vizeken is.

Bak – Politika

Az intuíciód különböző jelzéseket küld neked bizonyos személyekkel kapcsolatban a közvetlen környezetedből, hallgass rá. Megtörténhet, hogy manipuláció vagy erős kritika áldozata leszel, de a tudatosság mindig segítségedre lesz abban, hogy ne kerülj konfliktushelyzetekbe. Másrészt nézd meg, milyen szerepet választasz ezekben a kapcsolatokban, mert az álarc nem segít elérni a kitűzött célt, legfeljebb csak még több ellenséget szerzel. Mosolyogj, maradj őszinte, és bízz magadban és abban, amit érzel.

Vízöntő – Lustaság

Ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a lustaság és a fásultság állapota, hiszen ez a visszahúzó energia egyáltalán nem előnyös számodra. Még akkor is, ha lelassítasz, vagy olyan tevékenységeket választasz, amelyek egyáltalán nem igényelnek túl sok energiát, tartsd meg a “cselekvés”, a jelenlét és az öröm állapotát minden pillanatban. Az utazás még nem ért véget, ezért maradj nyitott a felmerülő lehetőségekre. Hagyd nyitva az ajtót az új előtt, és figyelj arra, ami most történik körülötted.

Halak – Kötődés a múlthoz

Ha mostanában azon kapod magad, hogy az emlékek szelencéjében turkálsz, jó lenne figyelmedet a jelenre fordítani, amikor a létezés minden áldását rád árasztja. Nagy lehet a kísértés, hogy visszatérj néhány megtörtént eseményhez, de ez elszakít néhány olyan döntéstől, amelyeket most meg kell hoznod, a saját magad és a szeretteid érdekében. Ezekben a napokban világossá válik, hogy merre indulj tovább, légy bátor, az életed egy új szakaszához érkezett.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek