HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. október 9-15. között!

Orákulum horoszkóp 2023. október 9-15. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Colette Baron-Reid “Wisdom of Hidden Realms” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – The Swan Queen

Ez a hét alkalmas arra, hogy nyugodtan leülj, egy kicsit elmélkedj, befele fordulj. Az utóbbi időben átélt helyzetek bölcsességgel ruháztak fel, még ha sokszor az út, amit megtettél, fáradtságosnak és nehéznek tűnt is, a kapott eredmény végül csodálatos. Hallgass a megérzéseidre, ne máshol keresd a válaszokat. Most részese lehetsz egy kiváló ötletnek vagy egy új projektnek. Ne feledd, most minden eszköz a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy megkapd, amire a szíved vágyik.

Bika – Gaia’s Garden

Jó lenne, ha egy kicsit jobban odafigyelnél magadra, mert az utóbbi időben egy kicsit felborult az életedben az “adok”- “kapok” egyensúlya. Az egyik vagy másik irányba jobban elbillent a mérleg, és ez minden életenergiád felemészti. Az adás öröme beteljesülést hoz. Most könnyen megoldást találsz bizonyos konfliktusokat generáló helyzetekre, és új lehetőségek jelennek meg az utadban. Készülj fel arra, hogy elfogadd az életedben történő változásokat, anélkül, hogy túl hamar ítélkeznél.

Ikrek – The Fire Prince

Az utóbbi időben túlságosan ideges és feszült voltál, és ez elszívta minden erődet, a kreatív energiád pedig szükséges lett volna a problémás helyzetek megoldásához. Az agresszív cselekvés végső soron csak veszteségekhez vezet, ezért jobb, ha nem türelmetlenkedsz, lassíts a tempón, hogy elérd a kitűzött célt. Az intuíció világos jelzéseket küld a körülötted lévő emberekről, valamint a döntésekről, amelyeket meg kell hoznod. Fokozottan figyeljen azokra a dolgokra, amelyek megszállottan ismétlődnek és nem egészen érthetőek, inkább kerüld őket.

Rák – The Sun Dancers

Ahelyett, hogy a jövő vagy a múlt történéseivel foglalkoznál, fordíts több időt a jelen pillanat szépségeire. Engedd el az állandó aggódást, ne gondolj arra, hogy mi lesz holnap, élvezd azt, ami most van. Minden választ és megoldást megtalálsz, amit keresel, de először szórakozz, játssz, tölts időt azzal, amit szeretsz. Add fel az állandó ellenállást, ne készíts túl komoly terveket a jövőre vonatkozóan, mert akkor könnyen bekerülhetsz egy ördögi körbe. Őrizd meg a gyermeki éned, fogadd őszinte örömmel, amit a holnap hoz.

Oroszlán – The Keeper of the Scales

Váratlan helyzetek sorozata egy kicsit kilendít az egyensúlyodból, de próbáld megőrizni a hidegvéred, mert különben az ego drámájának csapdájába kerülsz. Ha lehet, tarts egy kis szünetet, vegyél ki szabadságot, hogy helyreálljon a szükséges egyensúly. Nem kötelező olyan emberek társaságában időznöd, akik hatására feszültté válsz, és nem már nem fordítasz kellő figyelmet magadra. Ha elmúlik ez a feszült időszak, hálás leszel, hogy az ellenállás helyett inkább azt választottad, hogy visszahúzódsz a csigaházadba.

Szűz – The Arrow Master

Ezen a héten olyan üzeneteket kapsz, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy az az út, amelyen eddig haladtál, nem a legjobb választás számodra. Ellenkezőleg, lehet, hogy még csak tovább süllyedsz a kellemetlen helyzetbe. Függetlenül attól, hogy személyes vagy üzleti kapcsolatról van szó, most számos kihívással kell szembesülnöd annak érdekében, hogy idővel elérhesd a célodat. Ez a sorsod igazi útja, vagy csupán az egód vágya? Itt az ideje, hogy megtudd, mit is akarsz valójában, és azt az utat kövesd.

Mérleg – The River Queen

A kötetlenség és a rugalmasság azok a fő tulajdonságok, amelyekre ezen a héten oda kell figyelned. Tedd félre a feszültséget, a merevséget, légy egy kicsit rugalmasabb, mind a gondolkodásban, mind a cselekvésben. Ha úgy áramlasz, mint a víz, most semmi akadály nem állhatja az utad. Könnyen találsz megoldást most a problémás helyzetekre, hogy a kapcsolataid kiegyensúlyozottabbak, harmonikusak legyenek. Tápláld a lelkedet minden nap azzal, hogy olyan dolgokkal foglalkozol, amelyek örömet, kiteljesedést, erőt hoznak számodra, és olyan emberek közelében vagy, akik inspirálnak.

Skorpió – The Altar Priestess

Ezekben a napokban próbálj egy kicsit a szent dolgokra figyelni, állítsd helyre a kapcsolatot az Istenséggel. Minden lélegzetvételed szent, és minden cselekedeted fontos azért, hiszen ezek által teremted meg a valóságodat. Lehet, hogy nem vagy teljesen tudatában a befolyásodnak, de ha kiszámítod a lépéseidet, okosan döntesz, elfogadod és megbocsátod a dolgokat, akkor csodák történhetnek. Nem tévedhetsz, hiszen minden pontosan úgy történik, ahogy te elképzelted és megalkottad.

Nyilas – The Winged Wise Ones

Bármilyen helyzetben is vagy, ezen a héten váratlan módon kapsz segítséget és útmutatást. Úgy tűnik, hogy egy gondviselő kéz egyengeti az utadat, és segít, hogy megtaláld a szükséges megoldást. A következő napokban egy csodálatos lehetőségben lesz részed, amely segítségével begyógyíthatod a múltbeli sebeket, amelyek problémákat okoztak számodra, felkészülve ezek átalakítására és leküzdésére. Figyelj a kapott üzenetekre, mert ezek mutatják az utat, hogy mit kell tenned.

Bak – The Resting Tree

A következő héten egy feszült helyzettel szembesülhetsz, de ne feledd, hogy ez a sok mentális és fizikai “őrület” nem használ számodra, legfeljebb felemészt és robottá változtat. Nyugodj meg és figyelj jobban, mert lehetséges, hogy most olyan hibákat követsz el, amiket később megbánsz. Bármikor visszatérhetsz azokhoz a tennivalókhoz, amelyeket még meg kell tenned, de most egy kicsit lassíts, próbálj megnyugodni. Csak tiszta elmével tudod átgondolni, hogyan és mit kell tenned a siker érdekében.

Vízöntő – The Desert Prince

Légy figyelmes ezen a héten, ne engedd, hogy a pozitív eredmény elérésének vágya megtévesszen. Ha úgy érzed, hogy valami “túl szép ahhoz, hogy igaz legyen”, figyelj erre a jelzésre, mert megmutatja, hol kell nyitott szemmel járnod, és csak így tudod a számodra legmegfelelőbb utat választani. Az is előfordulhat, hogy bizonyos emberek hamis ígéreteket tesznek neked, amelyeket nem tudnak betartani. Nem minden időszak alkalmas arra, hogy kompromisszumot köss, gondold jól át a dolgokat.

Halak – The Eagle King

Ezen a héten az a kihívás, hogy túltekints az aktuális eseményeken, fedezd fel a mögöttük rejlő valódi célt. Sok helyzet, amellyel szembesülsz, úgy tűnik, nem egyezik meg azzal, amit hírből hallottál róla, és előfordulhat, hogy ez csalódottságot okoz. Ha nem látod a fától az erdőt, lépj egy lépést hátra, és esetleg beszélgess el valakivel, aki jobban átlátja a jövővel kapcsolatos teendőket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek