HoroszkópOrákulum horoszkóp 2023. október 2-8. között!

Orákulum horoszkóp 2023. október 2-8. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról.

Kos – Átalakulás

Bár az átalakulás nem mindig olyan, mint, amire számítottál, mégis minden pillanatban jelen van. Életed melyik területén szeretnél átalakulást? El fog jönni az a pillanat, amikor megérted a metamorfózis folyamatát, amikor meglátod azt, amit eddig hiányoltál. Engedd el a racionális gondolkodást, hiszen az elme csak akadályoz abban, hogy megértsd, mi történik veled ebben az időszakban. Csak a szeretettel teli szív lehet a segítségedre. Lassíts le egy kicsit, és válaszd azt, hogy egy időre megfigyelő leszel, máskülönben szem elől téveszthetsz néhány részletet.

Bika – Bőség

A bőség akkor jelenik meg az életedben, ha mind fizikailag, mind intellektuálisan, de tudatilag is egyaránt felkészültél rá. A virágzás időszakát éled, most harmóniába kerül a belső világod a külsővel. Ez a tény a teljesség, a beteljesülés érzését kelti benned. A szeretet, az együttérzés és a kedvesség legyen a hajtóerő gondolataid, érzéseid és tetteid mögött, amikor virágzó és bőséges életet kívánsz teremteni magadnak. Légy kedves, így biztosan azt kapod, amit adsz.

Ikrek – Teher

Úgy érzed, hogy néhányan megbecsüléssel és hálával tartoznának neked, azonban ezt sajnos nem mindenki gondolja így. A nap végén fáradtnak, kimerültnek és elégedetlennek érzed magad, és az eredményt sem látod. Engedd el az elvárásokat, ne kergess hiú ábrándokat, légy a lehető legőszintébb másokkal és magaddal szemben is. Abban a pillanatban, amikor a hazugság eltűnik, az igazság teljes szépségében és a maga valójában feltárul előtted.

Rák – A Mester

Mesternek lenni annyit jelent, mint a saját mesterednek lenni. A mesternek nincsenek személyes céljai, és nem akar semmit megváltoztatni a létezőn. Ha egy ilyen személy van körülötted, akkor szerencsés vagy, és ha még nem találtad meg, keresd tovább. A mester olyan dolgokat taníthat meg neked, amelyek inspirálhatnak, hogy elérd a kívánt állapotot. Figyelj jobban arra, hogy bánsz az emberekkel, és főleg arra, hogyan viszonyulsz a szegénységhez, elesettséghez. Képzeld el a bőség és a siker ideális állapotát, és ezáltal meg is teremted az életedben.

Oroszlán – A lázadó

Ezen a héten egy olyan kihívással szembesülsz, amely által megmutathatod a bátorságodat, és felvállalhatod azt, aki valójában vagy, így összhangba kerülsz a belső igazságoddal. Te vagy a saját sorsod ura, felejtsd el a múltad árnyait, és szárnyalj. Meditálj, élvezd a pihenést, mert előfordulhat, hogy olyan hibákat követsz el, amelyeket később megbánhatsz. Ne aggódj, mindazok a dolgok, amelyeket megpróbálsz megoldani, továbbra is ott lesznek abban a pillanatban, amikor készen állsz az újrakezdésre.

Szűz – Szenvedés

Ez a kártyalap arra késztet, hogy újra őszintén magadba nézz, hogy lásd, melyek azok a dolgok, amelyeket annyira fontosnak tartasz, hogy falakat emeltél védelmükre. Nem számít, milyen értékekhez ragaszkodsz, de ne feledd, legvégül majd semmit nem vihetsz magaddal. Minden eszközöd megvan ahhoz, hogy megtaláld a békét, a jólétet és az életcélodat. Ha céljaid és vágyaid összhangban vannak az életedre vonatkozó isteni tervvel, akkor minden szükséges információ megjelenik, amikor itt az ideje.

Mérleg – A játék

Jó lenne, ha egy kicsit játékosabbra vennéd a dolgokat, mert az élet közel sem olyan komoly, mint gondolnád. Tölts több időt gyerekek között, engedd, hogy az öröm, a kíváncsiság és a rácsodálkozás átszálljon rád is. Amikor elkezdesz úgy tekinteni az életre, mint valami komolytalan dologra, minden teher eltűnik a szívedből, és megnyílik az út az új, más lehetőségek előtt. Légy rugalmas, add fel a merevséget és a perfekcionizmust, mint egy folyó, amely a legnagyobb akadályokon is átjut. Meg fogsz lepődni, amikor meglátod, merre visz ez az áramlás.

Skorpió – Siker

A siker küszöbén állsz. Igazi győztesnek érezheted magad, ünnepelj, élvezd a pillanatot, és készülj fel a továbblépésre. Tárd ki az ajtót a végtelen lehetőségek előtt, és hagyd, hogy magával ragadjon a pillanat. Hagyd abba az önszabotázst, mert így eltávolodsz az utadtól. Engedd el az olyan gondolatokat, mint például: ezt nem tudom megtenni, nem érdemlem meg, hibázni fogok. A jó hír az, hogy nálad van a kulcs, ami felszabadít.

Nyilas – Tudatosság

Ezen a héten a kulcsszó a tudatosság, melynek segítségével megtalálhatod a legjobb megoldásokat, az egyértelmű válaszokat. Légy magabiztos, szeresd azt a személyt, aki valójában vagy, csak így hozhatod meg a helyes döntéseket. Ebben az időszakban fordíts nagyobb figyelmet az együttműködésekre, mert lehet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amely túl nehéznek bizonyulhat. Bizonyos feladatok meghaladhatják a képességeidet, vagy elvonják a figyelmed a valódi célodtól. Mi lenne, ha hallgatnál az intuíciódra? Figyelj a jelekre a következő napokban.

Bak – Utazás

Ideje mozogni, változtatni valamit. Lehet, hogy egy olyan utazásra indulsz, amelyről régóta álmodoztál, vagy esetleg egy belső utazásban lesz részed. Bármelyiket is választod, az utazás könnyű lesz, csak nyisd ki a szíved az új dolgok előtt, fogadd be az új embereket, tapasztalatokat az életedben. Az Univerzum mindig melletted van, segít megvalósítani legfontosabb vágyaidat, és megmutatni a sorsodat. Soha nem vagy egyedül az úton, a barátaid és családod harmonikus egysége támogat.

Vízöntő – Pillantról-pillanatra

Pillanatról pillanatra éled az életed, függetlenül attól, hogy a jelenben vagy-e éppen, de mindig a múltra és a jövőre gondolsz, kivetítve vagy újrahasznosítva az emlékeket. Mi lenne, ha figyelmed az itt és mostra fordítanád? Még pedig tudatosan koncentrálva arra, hogy ki vagy. Nyisd meg a szíved a jelen lehetőségei előtt, indulj el, ne félj attól, hogy elesel. Lazíts, az Univerzum mindenben támogat, a hála legyen most minden pillanatod kulcsszava.

Halak – Elfojtás

Az utóbbi időben érzett nyomás és energiahiány abból fakad, hogy többször próbálsz szembenézni minden elvárással és kéréssel. A benned rejlő kirobbanó energia befolyásolhatja a viselkedésedet. Vannak olyan dolgok, amelyekre már nincs szükséged, vagy olyan dolgok, amiket szívesen megtennél, de különböző okok miatt nem tudsz, bármikor felszínre törhetnek. Elengedhetetlen, hogy megtaláld azt az utat, amelyen keresztül megszabadulhatsz az ebben a pillanatban felgyülemlett feszültségektől és stressztől. Bármilyen lehetőséget is válassz, a lényeg, hogy mozgásba kerüljön az energiád.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek