KuriózumNem is gondolnád, hogy testalkatod milyen sokat elárulhat a személyiségedről!

Nem is gondolnád, hogy testalkatod milyen sokat elárulhat a személyiségedről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ahhoz, hogy egy ember karakterét pontosan meg tudjuk határozni számtalan tényezőt figyelembe kell vennünk: viselkedést, magatartást, természetét stb. Ám pszichológusok szerint olyan egyszerűnek tűnő dolgok is közrejátszhatnak egy ember személyiségének meghatározásában, mint a frizura, öltözködési stílus, vagy akár a testalkat.

Nem is gondolnád, hogy testalkatod milyen sokat elárulhat a személyiségedről!

Mivel a testalkat az egyik legszembetűnőbb tényező, ezért a szakemberek ennek tanulmányozásával bontották le az egyes testalkatokhoz köthető személyiségjegyeket, lássuk is melyik testalkattípus mit takar!

Körte alkat

A körte alakú nőkről úgy tartják, hogy rendkívül vonzóak az ellenkező nem szemében, amit a sok bók és kedvesség is alátámaszt. Az ilyen típusú hölgyeket nagyon megbecsülik a körülötte lévők. Annak ellenére, hogy rendkívül vonzóak, nagyon hűséges típusúak, így minden figyelmüket, szeretetüket egyetlen emberre képesek összpontosítani. Magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek párkapcsolatok terén is.

Háromszög típusú alkat

Ha te is hasonló testalkattal rendelkezel, akkor egy nagyon szórakoztató személyiség vagy. Kívülről csendesnek és szerénynek tűnsz, ám telis tele vagy energiákkal és mindenféle bolondozásban benne vagy. Az eseményeket általában ügyesen kontrollálod, mivel folyton gondolkozol, mérlegelsz. Szexuális élet terén ráadásul mindennél fontosabb számodra, hogy párodnak örömöt szerezzél, érzelmek nélkül képtelen vagy intim kapcsolatot létesíteni bárkivel is.

Ezt már olvastad? Ezt árulja el személyiségedről a köldököd formája!

Téglalap alak

Ez a testalkat az örök romantikus személyiséget testesíti meg. Az ilyen testalkattal rendelkezők az élet édesebbik feléért élnek. Kapcsolataik a szeretetre, boldogságra építenek, amiben partnereik is gyakran segítségükre vannak. Szexuális téren kiegyensúlyozott életet élnek, ami már szinte átlagosnak mondható.

Fordított háromszög típusú alkat

Ha ilyen testalkatod van, akkor sokszor kerülhettél olyan helyzetbe, amikor akaratod ellenére is minden figyelem rád szegeződött. Te inkább a magad csendességében szereted végezni dolgaidat, ám vonzó alkatod miatt sok férfi közeledésével kell megküzdened. A bókokat szégyenlősséged miatt elég nehezen kezeled, de fejlesztened kell ezt a képességedet is.

Homokóra alkat

Az ilyen típusú nők rendkívüli magabiztossággal élik életüket. Partnerválasztásnál nagyon sok és magas szempontot vesznek figyelembe, így nem lépnek kapcsolatba akárkivel. Függetlenségük sokak számára vonzó, aminek tudatában is vannak, így az ebből fakadó előnyeiket is ügyesen kamatoztatni tudják. Kapcsolataikban ők a dominánsabb felek.

Ezt már olvastad? Amilyen a hasad, olyan a személyiséged, avagy ezt árulja el pocakod formája rólad!

Gyémánt testalkat

A gyémánt alkatúak rendkívül introvertált személyiségek. Szeretnek inkább elkülönülni és a maguk ritmusában élni az életüket. Szexuális vágyaik sem túlságosan nagyra törőek, inkább a biztonságra mennek kapcsolatok terén is. Kevés embert engednek közel magukhoz, de akinek sikerül elrabolnia a szívüket, az egy minden téren kielégítő kapcsolatra számíthat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek