KuriózumAmilyen a hasad, olyan a személyiséged, avagy ezt árulja el pocakod formája...

Amilyen a hasad, olyan a személyiséged, avagy ezt árulja el pocakod formája rólad!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Talán közhelynek tűnhet, de tudtad, hogy akár első ránézésre megállapítható nagy vonalakban valakiről, hogy milyen személyiségjegyekkel rendelkezik? És mindezt akár olyan szembetűnő dolgokból, mint a körmök rendezettsége, frizura típusa, orr formája, vagy akár a has típusa.

Amilyen a hasad, olyan a személyiséged, avagy ezt árulja el pocakod formája rólad!

Most ez utóbbinak fogunk kicsit utánajárni, hogy megtudjuk, egyes pocaktípusok milyen dolgokra engednek következtetni!

1-es számú has típus

Ha ilyen típusú hassal rendelkezel, akkor nagy valószínűséggel bolondulsz a fitnesz világáért. Olyan ember vagy, akinek a szemmel látható eredmények a legfontosabbak. Akárcsak a tested formálása során, úgy az életben is motivált és céltudatos vagy, amihez nagyfokú türelem és aprólékosság társul. Éppen ezért mindennapjaidat nagy gonddal tervezed előre meg.

2-es számú has típus

Ez a fajta has típus annyiban különbözik az előbbitől, hogy nincs izomzat, viszont lapos és nincs semmilyen fölösleg rajta. Egy rendkívül magabiztos és társasági emberre enged következtetni, akinek független személyisége mindenkit magával ragad. Olykor határozottságot ijesztő lehet egyesek számára, de szükséged van erre ahhoz, hogy fent tudd tartani életedben az egyensúlyt.

Ezt már olvastad? Az ahogyan ülsz rengeteg mindent elárul a személyiségedről – derítsd ki rólad mit mond

3-as számú has típus

Az ilyen alkatú emberek kellemes és vicces személyiségek. Olyan emberek társaságát keresed, akikkel humorod egyezik, és a velük kialakított kapcsolataid legtöbbször egy életre szólnak. Azokért, akik fontosak számodra, a végletekig képes vagy elmenni, nagyon törődsz szeretteiddel, szereteted szinte feltétel nélküli.

4-es számú has típus

Ha a 4-es alkat vagy, akkor legszívesebben önmagad társaságában töltöd el idődet. Kissé visszafogott életet élsz, aki inkább egy kiadós és tartalmas beszélgetést részesít előnyben, mintsem egy őrült, bulis éjszakát. Hozzád tartozik az is, hogy nem szeretsz elhamarkodottan elítélni másokat, szereted az érem mindkét felét megvizsgálni.

5-ös számú has típus

Az ötöshöz hasonló testalkatról elsőre a bátorság juthat eszünkbe, ugyanis ezek az emberek nem félnek felvállalni érzéseiket, gondolataikat, véleményeiket. Ami a szívükön az a szájukon is, és akkor is kiállnak nézeteik mellett, ha azzal valakit megbántanak. Hisznek abban, hogy az igazi értékek a szem előtt láthatatlanok, ezért a felszínes dolgok cseppet sem érdeklik őket.

Ezt már olvastad? Válassz egy farkast a három közül és mi lerántjuk a leplet rejtett személyiségedről!

6-os számú has típus

Igazi fenegyerek lehetsz, ugyanis sok esetben hidegen hagy mások véleménye és a mások által felállított szabályok. Mindig azt teszed, amit tenned kell, és ez a gondolkodásmód sokszor kihúz a csávából. Csatáidat önerőből, bármilyen segítség nélkül vívod, és küzdelmeid árán szépen haladsz előre az életben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek