KuriózumNem igaz, hogy nincs szerencséd a párkapcsolatban - Ez lehet a valódi...

Nem igaz, hogy nincs szerencséd a párkapcsolatban – Ez lehet a valódi oka, hogy még mindig szingli vagy!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nincs szerencséd a szerelemben? Tudd meg, mi lehet az oka!

Miután már túl vagy egy pár sikertelen párkapcsolaton a legkönnyebb azt mondani, hogy nem vagy szerencsés a szerelemben. Azonban, hidd el, a dolog egyáltalán nem a szerencsén múlik. Gondoltál már arra, hogy némiképp neked is közöd lehet ahhoz, hogy nem működnek a párkapcsolataid?

Nézzük mi lehet az oka, hogy hosszú ideje csak rossz kapcsolatokba bonyolódsz, és nem találod az igazit!

1. Túlságosan fontos a külső

Vannak bizonyos elvárásaid azzal szemben, hogy egy férfi hogyan nézzen ki külsőre, és annál lejjebb nem adod. Te aztán biztosan nem fogsz szóba állni “csúnya” pasikkal. A baj az, hogy amíg elveszel abban, hogy megtaláld a legszebb férfit, nem veszed észre, hogy a nem tökéletes külső esetleg egy igen értékes belsőt takarhat.

2. Azt gondolod, bárkit megváltoztathatsz!

Sokszor arra törekszel, hogy ha nem tetszik valakinek egy bizonyos tulajdonsága, attól gyökeresen megszabadítsd. Rá kell végre jönnöd, hogy senkit sincs jogod megváltoztatni, és el kell fogadnod az illetőt, olyannak, amilyen. Amíg nem tudsz valakit a hibáival és az erényeivel együtt szeretni, addig nem is fogod megtalálni az igazit.

Ezt már olvastad? Erre az 5 dologra szükséged van, ha jól működő párkapcsolatra vágysz!

3. Foglalkozz egy kicsit az önbizalmaddal

Azoknak az embereknek, akiknek kicsi az önbizalma, kevésbé tudják elfogadni mások “tökéletlenségét”. Állandóan kritizálnak és elégedetlenkednek. Ha bárkivel kapcsolatot alakítasz ki, nem biztos, hogy meg fogod találni azt a férfit, aki számodra megfelelő. Várd ki türelmesen azt, aki neked való, közben pedig foglalkozz a saját önbizalmad és önértékelésed fejlesztésével, hogy helyesen tudj dönteni.

4. Nem tanulsz az előző kapcsolataidból

Mindig a másikat hibáztatod azért, hogy nem működik jól a kapcsolatod. Nem vagy hajlandó tanulni a hibákból, ezért következőkor is ugyanabba a csapdába esel.

5. Figyelmen kívül hagyod a jeleket

Vészjósló jeleket fedezel fel a partnered viselkedésében, de nem foglalkozol vele. Inkább behunyod a szemed, csak hogy ne kelljen szingliként élned. Később viszont mikor már elmúlt a kezdeti lángolás, nem bírod elviselni a partnered viselkedését.

Ezt már olvastad? 9 jel, ami arra utal, hogy szükségetek van egy párkapcsolati terapeutára

6. Nem hallgatsz a barátaidra

Lehet, hogy a barátaid, családtagjaid már az első pillanatban sokkal reálisabban látják, hogy mennyire nem illetek össze a partnereddel. Jobb figyelembe venni az ő megérzéseiket is, mielőtt fejvesztve kimondanád a boldogító igent.

7. Hagyod, hogy megalázzanak

Csak azért, hogy legyen valaki melletted, még nem kell feladnod az egyéniséged. Ne alázkodj meg egy olyan személy mellett, aki semmibe vesz, kihasznál, pusztán azért, hogy ne kelljen szingliként élj. Még mindig jobb egyedül, mint egy testileg vagy lelkileg romboló kapcsolatban fulladozni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek