KuriózumNASA figyelmeztetés: vigyázni kell december 21-én!

NASA figyelmeztetés: vigyázni kell december 21-én!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az amerikai űrügynökség igazi veszélyre hívja fel a közönség figyelmét. A “világvége” napja ugyanis valós veszélyeket hordoz magában, főképp a gyerekekre, idősekre és depressziósokra vonatkozóan.

David Morrison, a NASA felsőbb vezetőségének tagja, felhívja mindenki figyelmét arra, hogy bár a “világvége” fantáziaelmélet nem támaszkodik semmilyen valós bizonyítékra, az mégis komoly következményekkel jár, hogy a bolygóállás ezen a dátumon egy ritka formációt alkot, amely hatással lehet az érzékenyebb emberek lelkiállapotára, valamint a már életben lévő pletykák is komoly társadalmi problémákat is okozhatnak.

A múlt szerdán lezajlott konferencia keretein belül a NASA vezetősége beismerte, hogy tömérdek mennyiségű levelet kapnak (és kaptak) olyan felszólalásokkal, miszerint egyes emberek már jóideje nem tudnak aludni az esetleges december 21-el járó következmények miatt, míg mások egyenesen öngyilkosságra adták, avagy adnák a fejüket félelmükben.

Morrison szerint a világvégével kapcsolatos pletykák sajnálatos módon egy lehetetlen helyzetet teremtettek, mintegy önmagát beteljesítő jóslatként viselkednek, melyek még az ESEMÉNY előtt bekövetkező tetteket válthatnak ki. Míg egyesek számára ez a történet csak egy vicc, egy mese, úgy mások számára misztérium, és megintcsak mások számára egy rendkívüli félelmet kiváltó dátum – és ők az igazán érintettek. Olyannyira, hogy számukra egy orosz vállalkozó túlélőcsomagot hozott létre erre a napra.

Az ügynökség keretein belül létrehoztak egy, a fölösleges pletykákat és híreszteléseket eloszlató, speciális weboldalt is, ahonnan bátran informálódhat mindenki, akinek kétségei vannak, vagy támadnak ezzel a nappal kapcsolatban. A cél az érzékenyebb emberek lelki és mentális állapotának a stabilizálása, amely elmondásuk szerint komoly következményekkel járhat, ha nem foglalkoznak vele időben.

Olvastad már: Felháborodott a maja közösség a világvégét illető csalás miatt

Az olyan pletykák, amik a Nibiru bolygóról és annak pusztító erejéről szólnak, illetve amely létezéséről Zecharia Sitchin is rengeteg bizonyítékot talált több ezer lefordított sumér agyagtáblán, a NASA tudósai szerint vagy teljesen félreértelmezett adatok, vagy nem erre a dátumra értendők, ugyanis a jelenlegi kutatások szerint ilyen bolygó nem létezik – és főleg hogy nem lesz látható december 21-én, bármennyire is ezt híresztelik a rossznyelvek.

Más pletykák szerint ebben az időben fogunk egy magasabb mentális szintre lépni, tömegestől, avagy olyan szóbeszédet is rögzítettek már, ami szerint ezen a napon egy fekete lyuk vonzáskörébe csúszik a Föld, és megkezdődik a visszaszámlálás. Ezen pletykákat is hangosan cáfolja a NASA, ugyanis fekete lyukak létezéséről egyáltalán nem tudnak a közelben a kutatók, és a magasabb létezi szintről egyáltalán nyilatkozni sem szándékoznak. Az egyetlen elismerhető különlegessége 2012. december 21-ikének a rendkívül ritkának számító bolygó-együttállás, amely következményeit nem tudják meghatározni, de egész biztosan nem lesz semmilyen apokaliptikus pusztítás.

Mindezen pletykák semmilyen valós alapra nem támaszkodnak, és legrosszabb tulajdonságuk, hogy a depresszív emberek lelkiállapotát felzaklatják, táplálják a félelmet. Ez a legrosszabb hatása a “2012-es jelenségnek”.

Olvastad már: Lelkisegély december 21.-re: világvége gyerekszemmel

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek