Lelkisegély december 21.-re: világvége gyerekszemmel

Világvége, Maja naptár, katasztrófa, ego, aranykor, dimenzióváltás: tallózok a gondolatok között, amik a közhiedelemben terjengnek December 21.-e kapcsán. Vajon mi vár ránk pár hét múlva?

Az már biztos, hogy a szlogen nem állja meg a helyét, miszerint : “Világvége érdeklődés hiányában elmarad…”, de a nézettség orientált és szenzációhajhász média valószínű élő adásban közvetítené a Világvégét, sőt másnap ismétlést is adna azoknak, akik lemaradtak.

Nem tudhatjuk mi lesz, egy dologban azonban biztosak lehetünk: az idő választ ad kérdéseinkre. Valóban érdekesen telnek a napok ebben az évben…

Az idő szubjektív megélése felgyorsult és hiába lépeget monoton ritmusában az óra mutatója mégis a legtöbb ember saját bevallása szerint gyorsabban telnek a napok, mint valaha. Valóban közismert pszichológiai tény, hogy az idő megélése a lelkiállapotunk függvényében változásokat mutat. A pásztor órák elröppennek míg a magányos percek örökkévalóságnak tűnnek.

Vajon 2012 év végi események valóban egy olyan tömeges lelkiállapot, változást hoznak, amik az idő szubjektív felgyorsulásának képzetét adják? Vagy a Földanya növeli a Schumann frekvenciáját és a jó öreg 24 óra valóban rövidebb manapság?

Időfizikában járatlan laikusként nem tudhatom, de útját kereső lélekként igen. Tudom, hogy egyetlen dolgom amit az idővel kapcsolatban tennem kell hogy megértsem, hogy a barátom. De nem akármilyen barát, hanem olyasféle titkos barát, ami csak az ártatlan kisgyerekeknek adatik meg. Egyfajta képzeletbeli nem létező barát. Ha szükség van rá ott van, ha meg időtlen csendre vagyunk akkor megszűnik létezni.

Olvasd el mit üzen a NASA december 21-vel kapcsolatban.

2012 december 21-e a változás ideje is. Leggyakrabban a változtatni kívánt dolgokat egy időpontokhoz kötjük. Tettel mar újévi fogadalmat?… és sikerült betartanod ?

A felmérések szerint a legtöbb beváltatlan fogadalom újévkor születik. A változás lehetősége nem egy időponthoz, hanem egy belső tudatos döntéshez és hithez kötött. Nem kell várnod 21.-ig, a változást már most is elkezdheted. Ha megteszed valóban Vége lehet valaminek, talán egy egész Világnak is. Nem a külső hanem belső Világodnak a vége, amit lassan felvált egy Új, általad álmodott korszak.

A pánikot és a félelmet hagyd azoknak akik ellenállnak a változásnak . Nekik a Világuk éppannyira ingatag mint szeretetük. De ne ítélkezz, hagyd, hogy az Ő világuk a saját ritmusában változzon és repüljön újra, te ne foszd meg őket szeretetedtől. Hagyd hogy egy bölcs erő tegye a dolgát és ne állj ellen. Egy Világ lebontása és valami új születése vajúdással jár és könnyekkel is. Hagyd hogy legyen. Tegnap is volt, ma is, lesz holnap is, és december 21-én is. Te csak hagyd hogy megszülessen.

És ha már kisgyerekként játszani tudsz az idővel akkor bizonyára a képzelőerőd is nagyon jó. Ez is szükséges 2012-hőz. A képzelet alkotó ereje egy olyan erőforrás, ami nemcsak beavatottak kiváltsága, hanem minden embere. Egyfajta önmagát beteljesítő jóslat. Az elme alkotóereje nemcsak 2012 ígérete, hanem egy mindig is létező erő, amely talán most gyorsabban és hatékonyabban működik mint valaha. Valahogy kézenfog az Univerzum amikor a szeretet és hit mellett kötelezed el magad.

Nem kell túlélőcsomag december 21-re, csak józan ész, tiszta gyermeki lélek. Így még ha változna is a tér és idő te megőrzöd időtlen és anyagtalan léted a jelenbe és már ezáltal is megtapasztalhatod egy új korszak eljövetelét.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top