KoktélMég az óvodában szerettek egymásba, és 17 évvel később összeházasodtak: „Egy nap...

Még az óvodában szerettek egymásba, és 17 évvel később összeházasodtak: „Egy nap feleségül fogom venni őt”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A legtöbb ember nem sok mindenre emlékszik hároméves korából, vagy egyáltalán az óvodás éveiből. Ilyenkor a színezés, a homokozóban való játék és hasonló dolgok töltik ki az időnk nagy részét, és nem sokan mondhatják el magukról, hogy már ekkor megismerték életük szerelmét.

Matt Grodsky és párja, Laura esetében azonban pontosan ez a helyzet. Matt az Instagramon is megosztotta megismerkedésük történetét, ami igazi filmbe illő románcnak tűnik. Azt írta, már aznap tudta, hogy egy nap feleségül fogja venni Laurát, amikor először találkoztak.

„Laura és én az óvodában találkoztunk. Az egyik legelső emlékem, hogy 3 évesen kiállok az óvodástársaim elé, és kijelentem, hogy egy nap feleségül fogom venni őt” – magyarázta a férfi, és a továbbiakban arra is kitért, milyen óriási hatással volt az életére a lány, aki élete szerelmének bizonyult.

Még az óvodában szerettek egymásba, és 17 évvel később összeházasodtak: „Egy nap feleségül fogom venni őt”
Fotó: Laura Grodsky

„Gyerekként Laura tanított meg hintázni, dombokat rajzolni és „helyesen” enni a hosszúra felcsíkozott sajtot. Kedves emlékeink vannak a bújócskázásról, a játszótéri kergetőzésről, és arról, hogy huncutul ébren maradtunk a délutáni szunyókálás ideje alatt. Gyerekként szerelmes voltam Laurába, és a mai napig az vagyok” – írta a megható vallomásban.

Mint minden nagy szerelmi történetnek, Matt és Laura kapcsolatának is voltak buktatói és hullámvölgyei, de végül sikerült átvészelniük ezeket.

„Amikor elkezdtük az általános iskolát, elvesztettük a kapcsolatot, és a következő hét évben csak a családjaink éves karácsonyi üdvözlőlapjain láttuk egymást. Középiskolás korunkban végül egy közös barátunk révén kerültünk újra kapcsolatba egy véletlen folytán. Két héten belül eldöntöttük, hogy járni fogunk” – mesélte Matt.

Még az óvodában szerettek egymásba, és 17 évvel később összeházasodtak: „Egy nap feleségül fogom venni őt”
Fotó: Laura Grodsky

Bár különböző középiskolákba jártak, tinédzserkorukban végig randevúztak, aztán az egyetem ideje alatt is kitartottak egymás mellett, annak ellenére, hogy kénytelenek voltak távkapcsolatban élni, mivel különböző államokban jártak egyetemre.

„Egészen 2015. május 23-ig kitartottunk egymás mellett, amikor is úgy döntöttem, hogy hű maradok az óvodai fogadalmamhoz, és feleségül veszem Laurát. Ott kértem meg a kezét, ahol minden elkezdődött… az óvodánkban” – írta Matt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek