Július 27-ről 28-ra virradó éjszaka Telihold alakul ki, és Holdfogyatkozásra is sor kerül, ami mindenképp egy különleges, ritka égi jelenség, már csak ami az időbeli terjedelmét is illeti, hiszen 1 óra 43 percig fog tartani, ezért ez lesz a 21. század leghosszabb Holdfogyatkozása.

Ilyen hatással lesz a 21. század leghosszabb Holdfogyatkozása az emberek életére! Erre számíts július 27-én!

Bruce McClure asztronómus is megerősítette, hogy a Holdfogyatkozás szinte két óráig fog tartani, de összesen az egész égi jelenség folyamata, az első árnyékok megjelenésétől kezdve, mintegy 4 órát fog felölelni. A mostani Holdfogyatkozás 40 perccel fog több ideig tartani, mint az idén januárban bekövetkező Szuperhold.

A ritka Holdfogyatkozás magyar idő szerint 20 óra 24 perckor fog kezdődni, és egészen 0 óra 29 percig tartani. Azért húzódik el ennyire ez az égi jelenség, mert egyszerre lesz Telihold és Holdfogyatkozás.

A legszebb pillanat, amikor be fog következni a teljes fogyatkozás, 22 óra 22 perckor lesz majd, így ezt az időpontot érdemes megjegyezni.

A pénteki Holdfogyatkozás minden, folyékony halmazállapotú elemre, és mivel az emberi szervezet is több mint 70 százaléka víz, ezért ránk is hatással lesz. Mivel a Merkúr bolygó az Oroszlán jegyében retrográd mozgásban lesz, ezért a kommunikáció terén sok változásokat tapasztalhatsz, lesznek olyan emberek, akik túlozni fognak, mások agresszívebben szólalnak hozzád, és emiatt nézeteltérésekre, félreértésekre is számíthatsz, de felbukkanhat a múltadból egy olyan ember, aki felkavarhatja az életedet.

Ezt már láttad? Július 27-én az évszázad leghosszabb égi jelensége mindenki életét felbolygatja!
Ezt már láttad? Asztrológia: Július 27-én a Vérhold háborgatja lelkünket!
Ezt már láttad? Figyelem! Ezt nem szabad csinálni a mai Holdfogyatkozás ideje alatt!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.