LélektárAsztrológia: Július 27-én a Vérhold háborgatja lelkünket!

Asztrológia: Július 27-én a Vérhold háborgatja lelkünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Már alig néhány nap maradt a különös égi tünemény bekövetkeztéig, melyet július 27-én tár elénk majd a Hold. Még ha nem is lesz szerencsénk látni ezt a jelenséget, az esetleges meteorológiai hatások miatt, akkor is biztosak lehetünk abban, hogy hatása nem kerül el bennünket, különösen érzelmi téren nem.

Asztrológia: Július 27-én a Vérhold háborgatja lelkünket!

Július hónapja eseménydúsnak ígérkezett asztrológiai szempontból, hiszen 13-án tanúi lehettünk az Újholdnak, ezt fogja követni a 27-i Telihold, és a sort az augusztusi Újhold fogja zárni. Ezek az asztrológiai események csöppet sem tekinthetőek hétköznapiaknak, sőt egyenesen összetettettek és módfelett érdekesek.

A július 27-i, speciálisnak mondható, hiszen 2011 júniusa óta nem lehettünk tanúi ilyen teljes fogyatkozásnak. Sőt mi több, ez lesz az évszázad leghosszabb Holdfogyatkozása, hiszen a szakemberek szerint 103 percig fog tartani. Nálunk ez a csodálatos égi esemény 23.21 perckor lesz látható, természetesen tiszta égbolt esetén.

Miért beszélünk véres holdról? A megnevezés a látható Hold vörös színére utal, mely tulajdonképpen nem más, mint a Nap sugarai, melyek áthatolva a Föld atmoszféráján, visszatükröződnek a Hold felszínén, bíborvörös fénybe borítva azt.

Ilyenkor mit tegyünk és mit ne?

A Telihold és a fogyatkozások rendszerint egy ciklus befejezését sugallják. Ilyenkor általában befejezünk, vagy végleg elengedünk egy projektet, egy utat, egy partneri viszonyt, azért, hogy más ajtók nyílhassanak meg előttünk.

Figyelmünket jó, ha az érzéseinkre, szerelmi kapcsolatainkra, a családra és a barátokra összpontosítjuk. Igyekezzünk elfeledni a bennünk ért kellemetlen élményeket, és kezdjünk tiszta lappal, harcolva az érzelmekért és az általunk képviselt értékekért. Ebben az időszakban igyekezzünk minél többet pihenni, gyakoroljuk az önuralmat, szánjunk időt a belső elmélkedésre, hogy feldolgozhassuk a bennünk ért sérelmeket. Mindezek által egy zsúfolt hónapvégének nézünk elébe, melyet nem csak az említett Vérhold jelensége tesz szokatlanná.

Július 24-én a Vénusz ellentétbe kerül a Neptunusszal, amely felejthetetlen lehetőséget kínál a be nem teljesedett vagy tiltott szerelmi történeteknek számára. Ez az időszak tele lesz kihívásokkal és döntésekkel, melynek a végén pontosan tudni fogjuk, hogyan is állunk majd érzelmi téren. Lesznek, akik örökre összekötik sorsukat, mások elválnak.

Július 26-án a Merkúr elkezdi a látszólag visszafele haladó mozgását, mely esélyt ad számukra, hogy nagy dolgokkal büszkélkedhessünk, még hogy ha nincs is feltétlenül szándékunk vagy valódi lehetőségünk a gyakorlati megvalósításra. Jó, ha nem ígérgetünk, és nem verjük a mellünket, ha jó esély van arra, hogy nem tudjuk majd betartani ígéretünket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek