OtthonHúsvéti lakásdekorációk

Húsvéti lakásdekorációk

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A dizájnerek pontosan tudják, mennyire fontosak számodra a lakáskiegészítők abban, hogy a megfelelő ünnepi hangulatot keltsd a lakásban. Éppen ezért, idén tavasszal a legaranyosabb eszközökkel állnak elődbe, hogy megkönnyítsék a dolgod a húsvétra való hangolódásban!

Töltsd el a tavaszi ünnepi szabadnapjaidat idill környezetben, tele színekkel. Ezért rakd tele a lakást apró színes virágokkal, illatos gyertyákkal. Válassz egy hangulatos gyertyatartót, mint például a mellékelt fotón láthatót. Ez egy különleges darab, üvegből készült, és kiváló hangulatot teremt a rajta átszűrődő gyertyafény által, amelyet az üveg árnyalatainak váltakozása fokoz.

Olvastad már a Tárgyak és színek, melyek feldobják a lakás hangulatát című cikkünket?

Ugyanakkor, fogadni mernénk, hogy nincs otthon egy kis vázácskád sem, amelyben hóvirágot vagy kakasmandikót tehetnél! Ezért valamennyiszer egy csokorral kapsz ajándékba, pohárba kell tenned ezeket a kedves kis virágokat. De sebaj, erre is van megoldás! Méghozzá a tavaszias hangulatú, vidám kisváza formájában, amely remek kiegészítője lehet a nappalinak, hálószobának ebben a vendégváró időszakban (is).

Olvastad már a Tavaszi dekorációk a lakásban című cikkünket?

Ha a megfelelő étkezési készletet választod, ugyancsak nyert ügyed van! Az ünnepi asztal ugyanis mennyeien fog festeni. Mi ezúttal az olívamintás szettet ajánljuk neked, amely hat személyre szól, és tartalmaz mély-, illetve lapostányért, desszertnek való tányért, kávés-, illetve teáscsészéket és kistányérokat, valamint egy salátatálat is. Az edényeket a legjobb minőségű kerámiából gyártották, mintázatuk diszkrét, finomka, és illik az ünnep hangulatához is, az olívaág képviseletében.

Olvastad már a virágszimbólumokról szóló cikkünket?

Áldott ünnepeket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek