KuriózumHárom dolog, ami felemel, ha érzelmi hullámvölgybe kerültél!

Három dolog, ami felemel, ha érzelmi hullámvölgybe kerültél!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Soha semmit nem fogunk elérni az életben azzal, ha tétlenül ülünk és szánalomért esedezünk. Nem számít, milyen nehéz pillanatot élünk át, tudatosuljon bennünk, hogy erősek vagyunk, és képesek arra, hogy a lelkünkben mindig megtaláljuk az erőt a továbblépéshez.

Íme néhány tennivaló a nehéz idők legyőzésére.

1. A pozitív kijelentések segítenek a gondolkodásmódunk megváltoztatásában.

Ennek érdekében leírhatunk néhány gyönyörű idézetet, amelyek inspirálnak bennünket és kitehetjük őket az otthonunk bizonyos helységeibe, vagy akár egy motivációs üzenetre cserélhetjük a telefonunk háttérképét.

Ezt már olvastad? 5 mindennapi gondolat, ami tönkreteheti az életed

Vagy írjuk le saját pozitív gondolatainkat, amelyeket úgy érezzük, hogy nap mint nap el kell olvasnunk, mindaddig ismételve, amíg az elménkbe be nem rögzülnek és a lelkünkbe be nem épülnek.

Egy másik tipp: állítsunk be háttérképként egy gyönyörű képet, az életünk egy olyan különös pillanatáról, amely mosolyt csal az arcunkra.

2. Vezessünk naplót a gondolataink és ötleteinek rendezése érdekében.

A sikeres emberek – azok, akik folyamatosan pozitív változásokat hajtanak végre életükben – nyomon követik saját fejlődésüket, kitűzik a céljaikat, reflektálnak és folyamatosan tanulnak a hibáikból. És ennek érdekében gyakran használnak naplót, ami segíti őket mind ebben.

Mit tehetünk? Indítsunk el egy rituálét, és adjunk önmagunk számára minden nap 15 percet, hogy gondolkodhassunk és aztán azt leírhassuk a naplónkba. A legjobb, ha ezt reggel tesszük meg, amikor az elménk pihent.

Írjuk le álmainkat, aznapi tennivalónkat, a meglátogatni kívánt helyeket, az üzleti ötleteket, a megoldandó dolgokat, a gondolatokat, terveket és a kívánt célokat, amelyeket rövid távon megszeretnénk valósítani.

3. Vegyük körül magunkat a megfelelő emberekkel!

A rossz kapcsolatok lehúznak, a jók pedig egyre magasabbra emelhetnek bennünket. Amikor egy fontos időszakot élünk át az életünkben, elengedhetetlen, hogy körül vegyük magunkat a családunkkal és a közeli barátokkal – olyan emberekkel, akik támogatnak bennünket, megértenek és feltétel nélkül velünk tartanak.

Ha rájövünk, hogy mérgező kapcsolataink vannak, amelyek elveszik energiánkat, amelyek folyamatosan lehúznak bennünket, ne engedjünk a kompromisszumnak és azonnal szabaduljunk meg tőlük. Meglehet, hogy az adott személyek nem szándékosan akarnak ártani nekünk, de nagyon gyorsan fel kell ismernünk, hogy egyszerűen nem ők a megfelelő emberek számunkra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek