Kuriózum10 pozitív gondolat, amely segít abban, hogy a vég legyen az új...

10 pozitív gondolat, amely segít abban, hogy a vég legyen az új kezdet!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Minden vég egy új kezdet! – szól a közismert mondás, azonban akkor, amikor valaminek épp vége, hajlamosak vagyunk nagyon sötéten látni a dolgokat. Ki az, aki olyankor is képes arra gondolni, hogy nem baj, mert minden sokkal jobb lesz?

Ne szomorkodj akkor sem, ha épp most lett vége valaminek, nyisd ki a szíved, és fogadj szeretettel minden új dolgot. Fel a fejjel, hiszen éppen most kezdődik el életed egy új fejezete! Az alábbi pozitív állítások segítségedre lehetnek abban, hogy újra meglásd a fényt az alagút végén.

1. Amikor a világ nem úgy megy, ahogy te szeretnéd, hunyd be a szemed, lélegezz mélyeket, és gondolj arra, hogy a dolgok szépsége pontosan a kiszámíthatatlanságukban rejlik.

2. Néha el kell fogadnod puszta tényként, hogy bizonyos dolgok sosem fognak visszatérni az életedbe, és soha nem lesznek olyanok, mint, amikor először találkoztál velük. Ilyenkor rá fogsz jönni, hogy a vég egy új kezdet.

3. Az életed akkor lesz a legbékésebb, amikor feladod azt a kényszeres viselkedést, hogy állandóan meg akarsz változtatni mindent. Fogadd el a jót és a rosszat egyaránt, tanulj a hibáidból, állj fel a földről, és menj tovább. Nem számít, mit csináltál eddig, csak az számít, amit ezután fogsz tenni.

4. A továbblépés titka az, hogy energiáidat nem a múltra, hanem a jövőre összpontosítod. Ne a múlt miatt bosszankodj, ne harcolj fölöslegesen, inkább gondolj egy szebb és boldogabb jövőre.

5. Olyan gondolatokra és tevékenységekre fordítsd az energiádat, amely szebbé teszik majd a napjaid.

6. A jelen és a jövő teljesen más lehet, mint, amit eddig megtapasztaltál a múltban. Ez csupán a hozzáállásodtól függ.

7. A jelenlegi helyzeted nem egyenlő az életeddel. A kezedben van a változtatás lehetősége. Próbáld meg távolról szemlélni önmagad, gondolkozz el azon, hogy melyek azok a dolgok, amelyek értelmet adnak az életednek.

8. Ne legyenek elvárásaid, az élet nem tartozik neked semmivel, hiszen már mindent megkaptál, amire valójában szükséged van. Legyen annyi bátorságod, hogy ki tudj használni minden lehetőséget.

9. Ne halogass! Ne pazarold az időd arra, hogy mindig a megfelelő alkalomra vársz. Bármiről is legyen szó, kezdj bele még ma.

10. A világ nem mindig olyan, mint amilyennek te látod. Mindig van lehetőség új dolgokra, új lépésekre, új kezdetre.

A boldog élet titka: meg kell tanulnod nagyobb figyelmet fordítanod a kezdetre, mint a végre!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek