HoroszkópFebruár 19-i Telihold: 3 csillagjegy számára csodálatos lehetőségeket tartogat ez az égi...

Február 19-i Telihold: 3 csillagjegy számára csodálatos lehetőségeket tartogat ez az égi jelenség!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A február 19-i Telihold tisztító és felszabadító hatással rendelkezik, átrendeződnek az energiák, és ezt minden csillagjegy meg fogja érezni. A Bika, a Rák és a Bak viszont igen különleges időszak elé néz!

Bika: készülj fel az ünneplésre!

Lehetséges, hogy most fogod megtalálni az igazit, vagy egy rég elkezdett projektet fejezel be, esetleg fizetésemelést is kapsz, a lényeg az, hogy boldogabb leszel, mint valaha eddig. A Telihold pozitív irányba befolyásolja az életed, nagyon szerencsés időszak vár rád.

A negatív energiák messzire elkerülnek, csupa pozitív történéseket és embereket küld feléd most az Univerzum. Élvezd ki ezt a bőségáradatban gazdag időszakot, élj át meg minden egyes pillanatot.

Ezt már olvastad? Február 19-én Telihold alakul ki a Szűz jegyében! Itt az idő a spirituális nagytakarításnak!

Rák: hallgass a szívedre!

Figyelmed maximálisan az emberi kapcsolataid kötik most le. Ha valakivel nem voltál túl jó viszonyban az utóbbi időben, most tisztázhatjátok a dolgokat, indítsd a tavaszt tiszta lappal, felszabaduló, pozitív energiákkal.

Szabadulj meg az összes mérgező kapcsolatodtól, csupán azokat a barátságokat tartsd meg, akik inspiráló, pozitív hatással vannak rád. Szükségét érzed annak, hogy kimondd, ami a szívedet nyomja, és végre megszabadulj a terhelő gondolatoktól.

Bak: komoly kockázatok elé nézel!

Úgy érzed, itt az ideje kilépni a komfortzónádból, és egy nagy lépésre szánod el magad. Lehet, hogy munkahelyet váltasz, vagy pedig saját vállalkozást indítasz. Kockázatos lehet az új életed, de tudd, hogy, még mindig jobb, mintha egy szükséges rossz helyzetben szenvednél tétlenül.

Hallgass a megérzéseidre, és mindig tartsd szem előtt az álmaidat. Soha ne hagyd, hogy mások lebeszéljenek, vagy befolyásoljanak!

Ezt már olvastad? A február 19-i Szuperhold hatása a csillagjegyedre!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek