A február 19-i Telihold, amely a Szűz jegyében fog létrejönni, alkalmas energiák létrejöttét fogja biztosítani számunkra, hogy megszabadítsuk lelkünket a negatív energiáktól, amelyek nehézzé és kényelmetlenné teszik az életünket.

Magyar idő szerint a Telihold, február 19-én, 16 óra 53 perckor fog kialakulni, amely tisztító erők kialakulását eredményezi. A mostani Teliholdat Szuperholdnak is nevezik, mivel 7 százalékkal nagyobbnak fog tűnni, és 15 százalékkal fényesebb is lesz.

A Szűz jegyében kialakuló Szuperhold elsősorban arra fog bennünket sarkallni, hogy az érzelmeink terén tegyünk rendet, szabaduljunk meg a nyomasztó, romboló gondolatoktól, amelyek káoszt, rendetlenséget, kétséget, irigységet, bizalmatlanságot ébresztenek bennünk.

Mindez azért fontos, mert ha megszabadulunk a negatív érzelmektől, gondolatoktól, akkor tisztábban fogjuk látni a saját életünket, jobb döntéseket hozhatunk, és megtapasztalhatjuk a szabadság felszabadító érzését.

Érdemes megemlíteni az Uránusz és a Mars bolygók hatását is, amelyek felboríthatják a lelki egyensúlyunkat, de ugyanakkor kalandok és izgalmak is jelen lehetnek általuk az életünkben.

Amennyiben kételyek között vagyunk, bizonyos dolgokat illetően, a mostani Szuperhold hatására rátalálhatunk a magyarázatra, a megfejtésre, és ezáltal új megvilágításba kerülhet minden. Törekedjünk arra, hogy minél több energiára tehessünk szert, amelyekkel szembeszállhatunk a szembejövő problémákkal, hogy sikeresen leküzdhessük azokat.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.