HoroszkópA február 19-i Szuperhold hatása a csillagjegyedre!

A február 19-i Szuperhold hatása a csillagjegyedre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Február 19-én Szuperhold jelenik meg az égbolton, amely hatással lesz a csillagjegyekre is!

Február 19-én csodás égi jelenségre készülhetünk, hiszen Szuperhold alakul ki, ami a szokásosnál fényesebb és nagyobb Teliholdat jelent. És ez pedig egyértelműen kihatással lesz a csillagjegyekre, ezért most következzenek a részletek, így érdemes figyelmesnek lenni.

Kos

Szabadulj meg minden olyan dologtól, érzelemtől, ami visszahúz téged. Ez a Szuperhold most arra ösztönöz, hogy kezdj új életet, és érezd jól magad a bőrödben. Vegyél egy mély lélegzetet, és próbálj ki új dolgokat.

Bika

Vigyáznod kell most az egészségedre, figyelj oda az étkezésedre, a megfelelő alvásidőre, próbáld meg enyhíteni a stresszt, a nyomást, amely ránehezedik az életedre. Fűzd szorosabbra a családoddal, barátaiddal a kapcsolatot, mert ezekre az emberekre számíthatsz, ha bajba kerülsz, vagy nehézségek adódnak.

Ikrek

Mivel erős és stabil helyzetben vagy, segítened kell másokon is, mert ezáltal pozitív energiákkal tudsz feltöltődni. Ha keményen megdolgozol a sikerért, képes leszel nyugodt életet biztosítanod a családodnak, ahol senki sem fog hiányt szenvedni semmiben. Azonban figyelj oda néha magadra is.

Rák

A Telihold arra ösztönöz, hogy összeszedd a legjobb ötleteidet, és valami olyasmit alkoss, amivel kivívod mások elismerését. Viszont ne feledkezz meg magadról sem, pihenj, lazíts, relaxálj, mert csak így tudod bevonzani az ihletet, inspirációt az alkotói munkafolyamatba.

Oroszlán

A mostani Szuperhold hatására a pénzügyeid egyenesbe jönnek, nem kell aggódnod az anyagiak miatt, ami rendkívül pozitív érzéssel tölt el. A következő hetekben előreléptethetnek a munkahelyeden, ami még plusz juttatásokat jelent. Légy hálás.

Szűz

A te jegyedben fog kialakulni a Szuperhold, ezért készíts tervet a jövődre nézve, és dolgozz azon, hogy megvalósítsd az álmaidat. Tudatosítsd magadban azt, hogy idővel más emberré válsz, ezért ne lepődj meg, ha bizonyos dolgokkal kapcsolatban most mások az érzéseid, mint 5 évvel ezelőtt.

Mérleg

Bármilyen helyzetben is légy, a szerelem most összekuszálhatja az életedet, felborítva az érzelmi egyensúlyt. Koncentrálj arra, hogy örülj az életnek, ne félj attól, hogy összetörik a szívedet, mert az életben nem sok lehetőség adódik a boldogság megtapasztalására. Merj élni.

Skorpió

A következő hetekben választ kell találnod arra a kérdésre, miszerint: megtalálom-e a számításaimat abban a környezetben, amelyben élek? Légy őszinte magadhoz, mondd el a véleményedet bátran azoknak, akik a döntéseket hozzák. Légy aktív és céltudatos.

Nyilas

Imádod a természetet, sok mindenben az ösztöneidre hallgatsz. Azt viszont ne feledd: a problémáid elől nem futhatsz el. Nézz azokkal szembe, légy kitartó és erős, mert ezáltal jobban megtalálod majd a boldogságodat, örömedet az életben.

Bak

Most megtapasztalhatod, hogy a kreativitásod nem ismer határt, ezért engedd szabadjára a fantáziád, és élvezd az életet. Lehet, hogy a következő hetekben megtalálod az álmaid otthonát, vagy állását, és sikerül is megszerezned azt. Légy bátor minden téren. Csinálj valami olyat, amit korábban soha.

Vízöntő

A mostani Szuperhold elhozza számodra a megvilágosodást, rájössz arra, hogy mi az élet értelme, mi a te célod. A következő hetekben megtapasztalhatod azt, hogy ha egy korszak lezárul, akkor egy új fejezet nyílik. Adj magadnak engedélyt, hogy élvezd az életet.

Halak

Ez a Szuperhold elhozza számodra azt a bátorságot, amelyre szükséged lesz ahhoz, hogy megtaláld a saját utadat, amelyen haladva eljuthatsz a boldogsághoz, elégedettséghez. Törekedj arra, hogy mindenkivel kedves légy, mert ezáltal pozitív energiák ölelésében találhatod magad.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek