Ezt a reggeli rituálét végezd a Disznó évében, hogy eredményesebb legyen a napod!

A kínai időszámítás szerint február 5-től egy új évbe, vagyis a Disznó évébe léptünk bele. Új kezdet, új tapasztalatok, új remények, pozitív szokások, és cselekedetek töltik be az életünket. Tegyük meg az első lépést a jobb élet felé még ma.

Íme, egy szuper reggeli rituálé, hogy pozitív energiával telve kezd a napod!

1. Ágyazz be!

Soha ne menj el úgy otthonról, hogy nincs bevetve az ágyad. Amikor kicsi voltál, biztosan te sem szerettél ágyazni, és a legszívesebben kihagytad volna ezt a kötelező programot. Felnőttként viszont érezni fogod a pozitív hatását, hiszen keretet ad a napodnak. Mennyivel jobb érzés egy rendezett, tiszta lakásba hazaérni egy fárasztó munkanap után, mint egy olyanba, ahol még az ágy sincs bevetve.

2. Végezz nyújtógyakorlatokat!

5 perced mindenképp van reggelente arra, hogy nyújtógyakorlatokat végezz. A testmozgás nagyon fontos az egészséged szempontjából, éppen ezért ne felejts beiktatni egy pár nyújtást az ébredés utáni első tíz percbe.

Ezt már olvastad? 2019-es Kínai Horoszkóp: a Disznó Éve stabilitást és pozitív fejlődést tartogat

3. Igyál vizet!

Reggel, amikor felébredsz igyál meg egy pohár vizet. Az éjszaka folyamán ugyanis dehidratálódik a test, a víz az izzadás során párolog a szervezetből. A reggeli testmozgás után pedig mindenképp szükséged lesz 1-2 pohár friss, szénsavmentes vízre, amely beindítja a gyomorműködést, és méregtelenít is.

4. Hideg zuhany

Ez lehet, hogy az elején nehezedre fog esni, azonban, amint rendszeressé válik, és megszokod, számos pozitív hatását fogod élvezni. A testi és lelki felfrissülés garantált.

5. Meditálás

Minden reggel legalább 15 percet meditálj. Hagyd, hogy az elméd pihenjen, legalább erre az időre megszabaduljon az állandó gondolatoktól. Minden nap meditálj egy kicsit, hosszútávon teljesen át fog alakulni a világképed, gondolkodásmódod.

6. Gondolj 2 dologra, amiért hálás vagy

Miután befejezted a meditációt, gondolj két olyan dologra, ami már jelen van az életedben, és amiért hálás lehetsz. Ez a kis lépés nagy változást fog hozni az életedben.

Ezt már olvastad? Feng shui 2019: Ez a szerencsehozó színed a Vaddisznó évében

7. Olvass 15 percig

Nem kifogás, hogy nincs időd, kelj fel 15 perccel hamarabb. Minden reggel olvass valamilyen motivációs könyvből, vagy nézz meg egy pozitív életvezetési videót. Teljesen másképp fog alakulni a napod, ha ezeket a dolgokat megteszed. Búcsút mondhatsz a stresszes, reménytelen, szorongásokkal teli pillanatoknak.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top