LélektárKínai asztrológia: A Disznó Évének beköszöntésével egy 12 éves ciklus ér véget!

Kínai asztrológia: A Disznó Évének beköszöntésével egy 12 éves ciklus ér véget!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A kínai horoszkóp szerint február 5-én magunk mögött hagytuk a Kutya évét, és kezdetét vette a Disznó éve, amely az utolsó állatjegy, ami egyúttal azt is jelenti, hogy egy 12 éves periódus utolsó fejezete veszi kezdetét, és már most érdemes felkészülni a következő ciklusra.

Az idei Disznó év egy Yin év, ami a feminin energiák felerősödését vetíti előre, így a következő hónapokban minden a női princípiumok körül fog zajlani, amikor minden szépen fog fejlődni, gyarapodni, és a szerencse is az emberek mellé áll. Azonban megjegyeznénk, hogy mégis mire figyelj oda ebben az évben.

A disznó a jólétet, a bőséget, a lehetőségeket, a fejlődést jelenti, azonban arra jó, ha odafigyelsz, hogy ne kerekedjen felül rajtad a kapzsiság, a nagyravágyás, az önzés.

A pénzeddel, anyagi javaiddal úgy rendelkezz, hogy figyelj oda arra, hogy mire mennyit költesz, ne vegyél felesleges holmikat, és ha teheted, inkább segíts a rászorulókon.

Légy mindig nyitott, tégy rendet az életedben minden téren, élj tudatosan, a pozitív dolgokra összpontosítva. Az Univerzum mindenben támogat, és megad minden lehetőséget arra, hogy megvalósítsd az álmaidat.

A Disznó évében is számítanod kell természeti katasztrófákra, így elsősorban földrengések és földcsuszamlások okozhatnak gondot.

2019 kedvezni fog az utazásoknak, kirándulásoknak, a baráti kapcsolatok ápolásának.

Odahaza igyekezz minden fölösleges tárgytól megszabadulni, hogy tisztán, pozitív energiákkal kezd majd a 2020-as új kínai évet. Rakj tehát rendet az életedbe, találj egy új hobbit, ami örömmel és sikerélménnyel tölt el. Törekedj a harmónia megőrzésére, ne vigyél semmit túlzásba, igyekezz mindenkivel kedves lenni, de azért a saját érdekeidet is tartsd szem előtt.

A Disznó éve, 2020. február 24-én ér véget, amikor kezdetét veszi a Patkány éve.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek