KuriózumEzért aludj rizzsel teli zoknival a lábadon a fülledt nyári éjszakákon!

Ezért aludj rizzsel teli zoknival a lábadon a fülledt nyári éjszakákon!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Habár az eddigi nyár egészen tűrhető volt, mégis a következő hónapokra óriási hőséget mondanak, ami nem csak fizikailag, de szellemileg is megterheli az embert.

Ezért aludj rizzsel teli zoknival a lábadon a fülledt nyári éjszakákon!

Számos praktika létezik arra, hogy otthonunkat lehűtsük, de ezek nem minden esetben hoznak maradandó felfrissülést. A légkondicionáló berendezések pedig számos veszéllyel fenyegetnek, ezért azt sem tűnik jó megoldásnak.

Az ilyen fülledt melegben az egyik legmegterhelőbb dolog a szervezet számára az alvás. A jó alváshoz elengedhetetlen a test megfelelő hőmérséklete. Emlékezz vissza, hogy hányszor forgolódtál az ágyban a melegtől kínozva.

De most egy egyszerű praktikával ennek véget vethetsz: aludj rizzsel töltött zokniban!

Igen, elsőre meglepőnek hangzik, de működik. A hűtőben tárolt rizses zokni felvéve optimalizálja a test hőt, így segít az elalvásban. Hogy még jobban ellazulj, csepegtess pár csepp illóolajat is a rizsszemek közé.

Reggel, mikor felkelsz, csak egyszerűen tedd be a hűtőszekrénybe a zoknikat, hogy este, lefekvéskor használatra készek legyenek. Nem kell aggódnod, ha elalszol sem potyognak ki a rizsszemek, és nyugodtan kipihenheted magad az éjszaka folyamán.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek