KuriózumAz alvásszakértő szerint ezt jelenti, ha tűzzel álmodunk!

Az alvásszakértő szerint ezt jelenti, ha tűzzel álmodunk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sokszor az álmaink annyira valósághűek, hogy reggel felébredve nem tudunk szabadulni az ottani világból. Az álombeli történések rabul ejtenek, és csak gondolkozunk, hogy vajon mit is jelentenek. Egy alvásszakértő segítségével most megtudhatjuk, hogy mit is jelent, ha tűzzel álmodunk.

Vannak olyan álmok, amelyeket soha nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ha azt álmodjuk, hogy kigyúlt a házunk, menekülünk a tűz elől, vagy valami lángokban áll, akkor azt jelenti, hogy “kimerültnek és stresszesnek érezzük magunkat a hétköznapi életben”, “kiégtünk”, vagyis “összecsaptak a fejünk felett a lángok”.

Egy másik magyarázat szerint, “tűzről álmodni azt jelenti, hogy valaki nagyon elfoglalt, túlságosan sok dolga van, felemésztették a lángok”. “A lángok által felemésztett” kifejezés, olyan dologra vonatkozik, amitől szenvedünk.

Átalakulást is jelenthet, a régi elpusztulását, az új növekedését, felszabadulást a terhek alól. Ebben az értelemben ez a megújulás jele, ahogy a tűz megtisztít, és végül jobb dolgokat hozhatunk létre.

A tűz elől való menekülés mindenképpen egy negatív álom, azt jelenti, hogy túlterheltnek érezzük magunk, ez főleg az olyan helyzetekre vonatkozik, amikor csapdába estünk.

“Ez lehet valaki, akinek negatív energiája van, a rossz munkakörnyezet, vagy ha nem érezzük magunkat biztonságban az élet valamely területén. Ha álmunkban gyakran próbálunk elmenekülni a tűz elől, azt jelezheti, hogy eljött az ideje egy jelentős változásnak, vagy meg kell szabaduljunk a kételyeinktől” – javasolják a szakértők.

Ha azt álmodjuk, hogy a tűz mellett ülünk, pozitív dolgot jelent. Nosztalgikus vágyakozást egy elmúlt időszak után, de ugyanúgy szimbolizálhatja az elégedettséget és a békét egy bizonytalan időszak után. Ebben az esetben a tűz a szorongás (a sötétség) legyőzését, a fény eljövetelét jelképezi.

Ha felébredsz, és azt álmodtad, hogy valaki lángokban áll, az “intenzív haragot” jelképezhet iránta. De ha nem egy személyről, hanem egy tárgyról van szó, akkor az adott dolog iránti neheztelést is jelenthet. Pozitívabb megvilágításban, valami vagy valaki iránti égető vágyat fejezhet ki.

Ha nincs tűz, de a füst megjelenik az álomban, az azt sugallhatja, hogy elveszettnek vagy bizonytalannak érezzük magunkat valamiben. Úgy érezhetjük, hogy valaki eltitkolja az információkat, főleg, ha álmunkban egy rejtélyes út van megbújva a füstben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek