Horoszkóp“Ami a szívén, az a száján” - 6 csillagjegy, aki mindig kimondja,...

“Ami a szívén, az a száján” – 6 csillagjegy, aki mindig kimondja, amit gondol!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sokszor jó lenne, ha gondolkodnánk, mielőtt beszélni kezdenénk, mert, ha nem válogatjuk meg a szavainkat, könnyen megsérthetjük barátainkat, ismerőseinket.

Az alábbi 6 csillagjegy viszont mindig kimondja, amit épp gondol vagy érez. Lehetséges, hogy ezért nem annyira közkedvelt személyiségek?

Kos

Bátor és korlátok nélküli csillagjegy, semmitől sem fél, és ez nagy előny számára, hiszen könnyebben tud érvényesülni az életben. Viszont néha nem mindig csak pozitív ez a korlátok nélküli élet számára. Ösztönből cselekszik, nem gondolkodik mielőtt beszélne, ezért sok embert megbántott már életében. A bocsánatkérés, a kétszínűség, és az őszinte megbánás távol áll tőle.

Ikrek

A legközvetlenebb csillag, és ha nem ismered eléggé, akkor néha bizony sokkoló lehet, amikor a szemedbe mondja az igazságot. Kertelés nélkül mindig megmondja, amit gondol, s ha rájött, hogy megbántott, akkor is csak ritkán kér bocsánatot. Nem feltétlenül rosszindulatú, csak hangosan gondolkodik, és nincsenek korlátai.

Ezt már olvastad? A brutális igazság arról, hogy miért nehéz szeretni bizonyos csillagjegyeket

Oroszlán

Habozás nélkül kimondja, amit gondol, nem szeret kompromisszumot kötni, és soha nem ad lejjebb az elveiből. Ha valamivel elégedetlen, akkor azt nyíltan kimondja. Ha valamire szüksége van, akkor azt megszerzi, nem gondolkodik, és nem kertel sokat. Sokan egoistának, és autoriternek tartják.

Nyilas

A véleményét nyíltan kimondja, nem szépít a dolgokon. Tisztában van vele, hogy egyes szavak akár sértőek is lehetnek, de nem tud mit tenni, hiszen ilyen a természete. A diplomatikus viselkedés távol áll tőle.

Nyilas

Mindig kimondja, amit gondol, és általában van is véleménye a legtöbb dologról. Ez pedig akkor is közli, ha senki nem kérte rá. Miután elküldte az üzenetet általában megbánja, hogy ilyen nyers volt, de akkor már sajnos nem tudja kitörölni. A bocsánatkérés nagyon nehezére esik, ezért általában nem is él a lehetőséggel.

Ezt már olvastad? Az 5 legerősebb csillagjegy, akik gyakorlatilag legyőzhetetlenek!

Vízöntő

Nagyon sok kreatív ötlet van a fejében, mindenről megvan a véleménye a világban, és ezt nyíltan közli is. Állandóan kapkod, felszínes, nincs ideje azon gondolkodni, hogy vajon hogy is érinti az illetőt az, amit épp a fejéhez vágott. Pedig direkt soha nem bántana meg senkit, hiszen ő is nagyon érzékeny csillagjegy.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek