BlogA szeretet maga az élet

A szeretet maga az élet

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Számomra a szeretet azt jelenti, hogy valakit nem csak hogy tisztelek, de becsülök is. Akinek fontos a véleménye, akinek tudom, hogy mindig számíthatok a segítségére, és ez fordítva is így van.

Fotó: Kalyan Chakravarthy
Fotó: Kalyan Chakravarthy

Szerintem ha valakinek kimondjuk azt, hogy szeretjük nem csupán annyit jelent, hogy élvezzük a társaságát, hanem hogy vele vagyunk bármiben és kitartunk mellette jóban és rosszban egyaránt.

A szeretet érzése sok érzelemnek az egyesülése. Mikor megbízunk valakiben tudjuk, hogy rá számíthatunk bármikor, őszinteséget kapunk tőle és képes jókedvre deríteni, mosolyt csalni az arcunkra vagy éppen, ha kell meghallgat minket, tanácsot próbál adni a problémáinkra és vigasztalni tud.

Egyszóval aki tökéletesen ismer és mi is ismerjük őt és tudjuk, hogy ezzel sosem élünk vissza, hanem biztonságban megnyílhatunk neki.

A szeretet a legjobb és legnemesebb érzés amit magunkénak tudhatunk. Aki szeret és viszont szeretik boldogságot, vidámságot és életörömet érez. Hihetetlen és óriási érzés, hogy egyszerre mennyi sok embert szerethetünk, és mennyire tudjuk őket szeretni.

A szeretet maga az élet, amiért érdemes kitartani és küzdeni érte, amiért érdemes élni.

Sánduj Krisztina

A bejegyzést Sánduj Krisztina küldte, a Filantropikum.com nyereményjátékára, amelynek fődíja egy kétszemélyes parajdi hétvége.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek