BlogNyerj kétszemélyes hétvégét Parajdon

Nyerj kétszemélyes hétvégét Parajdon

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Filantropikum.com újabb nyereményjátékot indít, amelynek, mint tavaly, szintén egy kétszemélyes májusi hétvége a fődíja, Parajdon.

Kétszemélyes hétvégét nyerhetsz, ha részt veszel a Filantropikum.com és a Donáth kulcsosház közös játékában, amelynek fődíja egy kétszemélyes hétvége Parajdon, Erdélyben.

A nyeremény magába foglalja a szálláslehetőséget két éjszakára, két személy részére, Erdély szívében, Parajd határában, a Sókanyon szomszédságában található faházak egyikében. A nyereményt csak előre megszabott határidőben veheti át a szerencsés nyertes, azaz május 24-25-26.-i időszakban.

A szálláslehetőség magába foglal egy szobát, konyhát, fürdőszobát és teraszt. A szobában egy egyszemélyes és egy francia ágy van.

Szolgáltatások: zárt udvarban parkolási lehetőség, Wi-Fi, grillezési lehetőség

A nyereményen kívül a vendégek szabadidejük eltöltésére a következő lehetőségek közül választhatnak:
Sóbánya meglátogatása, túrázás (pl. a sókanyonban), vadászlesen való részvétel, horgászat (pl. pisztrángra), fürdés (sós vízben), kerti grillezés.

Szeretnél nyerni egy kétszemélyes hétvégét?

Nem kell mást tenned, mint megírnod azt, hogy mit jelent számodra a szeretet. Gondolataidat megfogalmazhatod esszében, versben vagy pár sorban. Díjazzuk a kreativitást és az eredetiséget. A fődíjat, egy parajdi hétvégi kikapcsolódást a Filantropikum csapata ítéli oda. Az írásokat folyamatosan megosztjuk az oldalon és a Facebookon. A két legtöbb lájkot kapott írást Filantropikum csészével jutalmazzuk. Az írásokat az info(kukac)filantropikum.com címre várjuk.

Játék beküldési időtartama: április 19. – május 9.
Játék sorsolása: május 14.

A nyeremény játékszabálya

A játékot a Filantropikum.com honlap szerveszi, a nyereményt a parajdi Donáth kulcsosház biztosítja.
A nyereményjátékban játékosként részt vesznek a Filantropikum.com azon látogatói, akik a játék határideje alatt beküldenek legalább egy írást, és az alábbi játékszabályokat elfogadják.
A kisorsolandó szállás időpontját, időtartamát, valamint a nyereményben foglalt szolgáltatásokat a nyereményt biztosító Donáth kulcsosház határozza meg. A nyereményként megjelölt vendégéjszakák költségeit a Donáth kulcsosház viseli, az utazási és étkezési költségeket a nyertes fedezi.
Az aktuális nyeremény kisorolásának időpontja a www.filantropikum.com oldalon tekinthető meg.
A fődíjat a Filantropikum.com csapata ítéli oda az általa legjobbnak és legszebbnek tartott írásnak.
A nyertes nevét a játék szervezője a döntést követő egy órán belül a Filantropikum.com honlapon nyilvánosságra hozza, illetve részükre e-mailben értesítést küld.
A játék szervezője nem vállal felelősséget a nyertes postafiókjának késedelmes ellenőrzése miatt, vagy bármilyen egyéb technikai okokból bekövetkező olyan eseményért, mely az értesítő e-mail kézbesítését lehetetlenné teszi (pl. megtelt postafiók, nem valós e-mail cím, stb.).
Amennyiben a nyertes az értesítésben megjelölt határidőig (sorsolástól számított 5 nap) nem jelentkezik nyereményéért a megadott elérhetőségeken, ezzel lemond nyereményéről, és hozzájárul ahhoz, hogy azt a szervező más játékos részére átadja. A határidő leteltét követő napon a játék szervezője a honlapon közzéteszi, hogy a kisorsolt nyertes nem jelentkezett nyereményéért.
A nyertesek hozzájárulnak, hogy nevüket a sorsolást követően, a www.filantropikum.com honlapon nyilvánosságra hozzuk. A regisztráció során megadott e-mail címük nem kerül nyilvánosságra.
A nyertesek elfogadják, hogy velük esetlegesen rövid élménybeszámolót készíthetünk, melyben a kisorsolt szállással kapcsolatos tapasztalataikat oszthatják meg a Filantropikum.com látogatóival.
A nyereményként megjelölt szolgáltatásokkal kapcsolatos minden felelősség a nyereményt biztosító Donáth kulcsosházat terheli.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek