KuriózumA novemberi Újhold tarot-üzenete: tudd meg, mi gátolhat meg a kiteljesedésedben!

A novemberi Újhold tarot-üzenete: tudd meg, mi gátolhat meg a kiteljesedésedben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten sok dolgunk lesz, mivel ennek a hétnek arról kell szólnia, hogy építgetjük és megvalósítjuk önmagunkat. Ám, sajnos sok ember nagyon nehezen hangolódik rá ennek a hétnek a ritmusára és nehezen fogadja be az Újhold felől érkező energiákat.

A következőkben egyfajta segítséget hoztunk számotokra, amivel könnyebben rájöhettek arra, hogy mi állhat az energiákkal szembeni elhatárolódás hátterében. Nincs is más dolgod, mint választani egyet a következő 3 kártya közül és megtudni, hogy mi miatt nem vagy képes megnyílni és mely dolgok nehezítik a mindennapjaidat.

1. kártya

Ha ezt a kártyát választottad, akkor jelenleg óriási gondod van a megnyilvánulásokkal, mivel képtelen vagy megtalálni az arany középutat: vagy úgy érzed, hogy túl sok vagy az emberek számára, vagy pedig úgy, hogy kár is megerőltesd magad és inkább magadba fojtod a gondolataidat. Az a te problémád, hogy képtelen vagy megtalálni a dolgokban a pozitív oldalt és ez a fajta passzívizmus magával ránt a mélybe. Ne feledd, hogy mindenekelőtt önmagadban kell bíznod ahhoz, hogy az életedben minden a helyére kerüljön.

Minél többet küzdesz ezen a héten, annál kedvezőbben fognak alakulni a dolgok számodra. Maradj erős, és ha úgy érzed változtatásokra van szükséged ahhoz, hogy jobban éred magad, akkor cselekedj. Haladj lépésről lépésre és úgy cselekedj, ahogy a legjobb számodra.

Ezt már olvastad? Ezt az imádságot mondd a november 26-i Újholdkor, ha szeretetet és gazdagságot akarsz bevonzani az életedbe!

2. kártya

Ha erre a kártyára esett a választásod, akkor nem is igazán a saját magad kifejezésével van gondod, hanem azzal, hogy túlságosan elfoglalt vagy ahhoz, hogy észrevedd mik is történnek és alakulnak körülötted. Nem adsz magadnak elegendő időt arra, hogy belemerülj a történésekbe és hogy megéld a pillanatokat. Túlságosan el vagy merülve valami olyasmiben, ami csak felszínesen fontos.

Meg kell tanulnod elcsípni azt a bizonyos „flow” élményt, mert ha egyszer sikerül, óriásit fordul veled a világ. Minden energiádat erre összpontosítsd, hogy valahogy éld át a sodrást, és tégy meg mindent annak érdekében, hogy több perspektívából is megfigyelhesd a dolgokat.

Ezt már olvastad? November 26-i Újhold: végezd el ezt a rituálét, hogy magadba szívd a november végi pozitív energiahullámokat!

3. kártya

Ez a kártya azt tükrözi, hogy nagyon keményen dolgozol a mindennapokban, viszont a munkád sikereit nem tudod kellőképpen megünnepelni. Egyszerűen megfosztod önmagad attól, hogy büszke lehess magadra az erőfeszítéseidért és az elért sikereidért. Úgy érzed, hogy nem érdemled meg az elismerést és túlságosan szigorúan állsz magadhoz, mivel sosem vagy megelégedve azzal, ahol épp tartasz. Még olyankor is bűntudatod támadhat, amikor már tényleg mindent kipréseltél magadból, de úgyis tovább hajtanád magad. Lehet, hogy sürgősen rá kellene szokjál a rendszeres meditálásra, mert ez a fajta hajtás hosszútávon rosszul is elsülhet.

Ha a dolgok kissé kuszának tűnnek most, az nem azt jelenti, hogy örökre így is maradnak. Légy gyengédebb magadhoz és ne hajtsd túl a fizikai és szellemi lényedet. Légy kicsit lazább és nyitottabb, hogy megtanulhasd újra élvezni az életet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek