LélektárEzt az imádságot mondd a november 26-i Újholdkor, ha szeretetet és gazdagságot...

Ezt az imádságot mondd a november 26-i Újholdkor, ha szeretetet és gazdagságot akarsz bevonzani az életedbe!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Újhold mindig új energiákkal tölti fel az életet, megnyílnak a lehetőségek kapui, és valóra válhatnak a rég dédelgetett álmaink. Csak elég nyitottan kell szemlélni a világot, és máris megérthetjük, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van körülöttünk.

Az Újholdat megelőző időszakban felerősödnek érzelmi energiáink, sokkal tudatosabban koncentrálunk arra, amit meg szeretnék szerezni annak érdekében, hogy kiteljesedettebb életünk legyen. Az Újhold idején elültetett kívánság-magvak a következő hónapokban fognak igazán gyümölcsözni.

Ha valamilyen új tervünk vagy ötletünk van, akkor ez az időszak a legalkalmasabb arra, hogy megváltoztassuk az életünket. Viszont érdemes mindent alaposan átgondolni, ne kapkodjunk, csak azokba a dolgokba fektessünk energiát, amelyeknek igazán nagy jelentőségük van. Üljünk le, és írjuk le egy papírra azokat a dolgokat, amelyeket feltétlenül el szeretnénk érni a közeljövőben.

Az Újhold jó lehetőség a fejlődésre, de a káros szokásoktól, negatív gondolkodási mintáktól és régi berögződésektől való megszabadulásra is.

Az alábbi ima segítségünkre lehet abban, hogy maximálisan csatlakozni tudjunk a Hold energiáihoz, és a teremtő erőnk kiteljesítésében.

“Megnyitom a szívem a bőség és a megújulás felé,

Befogadom a boldogságot, az örömöt és a változást.

Minden változás kedvező számomra, az átalakulás szükséges a fejlődés útján.

Kitárt szívvel befogadom a szeretetet, és arra törekszem, hogy minél hosszabb ideig átjárjon az érzés.

Hálás vagyok a lehetőségekért és az új Kezdetért.

Tudom, hogy a Hold isteni világossága mindig megmutatja a helyes utat.

Megtisztítom magam, és megszabadulok mindattól, ami már nem szolgálja hasznomat. A negatív helyzetektől, gondolatoktól, emberektől és energiáktól.

Nem ragaszkodom többé semmihez, szeretettel és áldással engedem el azokat a dolgokat és embereket az életemből, amire már nincs szükségem a további utam során.

Megszabadulok a korlátoktól, kötődésektől, szenvedéstől, félelemtől, kétségektől és az akadályozó tényezőktől.

Tudom, hogy minden új kezdet új esélyt jelent az életemben.

Teljes szívvel elfogadom, hogy ezentúl csak jó dolgok történnek az életemben, saját magam, és mások érdekében is csak a pozitív helyzetekre koncentrálok”.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek